Στράτος Διακουμόπουλος

Με Χέλσινγκμποργκ και γκολ!

Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 - 12:15

Η νίκη της Χέλσινγκμποργκ στη Σουηδία και τα γκολ στην Λεμεσό αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Χέλσινγκμποργκ και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται την Ούτσικτενς. Η Χέλσινγκμποργκ είναι η ομάδα με το ακριβότερο μπάτζετ στην Σουπερετάν και μοναδικό στόχο την άμεση επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια. Για την ώρα πάντως απογοητεύει με την παρουσία της, καθώς μετρά μόνο μία νίκη σε επτά ματς και παραπαίει στην επικίνδυνη ζώνη. Στην πρόσφατη αποστολή στο Σούντσβαλ προηγήθηκε, έχασε τουλάχιστον τρεις κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς και όμως ισοφαρίστηκε στο φινάλε πνιγμένη στο άγχος. Η Ούτσικτενς αντίθετα δίχως κανείς αν το περιμένει καμαρώνει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Αήττητη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς χάρη στην ευχέρεια που την χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα. Γκολ-γκολ και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια για την ομάδα από την Βάστρα Φρολούντα. Κανείς στις τάξεις της δεν κάνει λόγο για άνοδο, ήδη πραγματοποιεί υπερβατική πορεία. Σε άλλη χρονική συγκυρία αυτός ο άσος θα προσφερόταν στο 1.50 τώρα υπερδιπλασιάζει το ποντάρισμά μας!

Αποκλειστική προσφορά* χωρίς κατάθεση απο τη Novibet και το www.tostoixima.gr

Για τα πλέι οφ στο πρωτάθλημα Κύπρου, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ. Ο Απόλλων προερχόταν από καλές εμφανίσεις στην τελική αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης, αλλά κόντρα στον εν δυνάμει πρωταθλητή Άρη λύγισε στην ποιότητα και την ορμή του συμπολίτη και υπέστη ήττα πισωγύρισμα. Καίγεται για να ρεφάρει κόντρα στον ΑΠΟΕΛ που διεκδικεί τον τίτλο. Συνηθίζει να κρατά χαμηλά τον ρυθμό. Πλήρης η αποστολή. Ο ΑΠΟΕΛ προερχόταν από επτά ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στην ΑΕΚ πήρε την νίκη που τον κρατά ζωντανοί στην μάχη για την κατάκτηση του τίτλου., Φυσικά δεν εξαρτάται από τον ίδιο, περιμένει να λυγίσει από το άγχος και ο πρωτοπόρος; Άρης, όμως πλέον περιθώρια δεν υπάρχουν, εκ των ων ουκ άνευ το διπλό στην Λεμεσό. Αμφότεροι καίγονται για την νίκη, είναι πιθανό να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χέλσινγκμποργκ-Ούτσικτενς 1 (2.25)

Απόλλων Λεμεσού-ΑΠΟΕΛ Γκολ-γκολ (1.85)

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr