Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κηφισιά και γκολ

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2023 - 13:44

Η νίκη της Κηφισιάς στην Πάτρα και τα γκολ στην Λευκωσία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Κηφισιά και γκολ

Για την 26η αγωνιστική στην Β’ Εθνική, η Παναχαϊκή υποδέχεται την Κηφισιά. Η Παναχαϊκή φθάνει αγκομαχώντας προς την γραμμή του τερματισμού. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα, διαρκώς προκύπτουν προσφυγές πρώην παικτών, επιβάλλονται ποινές αφαίρεσης βαθμών, η διοίκηση τρέχει και κλείνει διαρκώς τρύπες και τους παίρνει πίσω για να μην φθάσει στο σημείο να κινδυνεύσει η πατρινή ομάδα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Αποδυναμωμένο και το τρέχον ρόστερ, πλέον ο υπηρεσιακός κόουτς Γιάννης Βογιατζής στηρίζεται σε αρκετούς νέους παίκτες, οι αχαιοί μετρούν τρεις μαζεμένες ήττες, απλά περιμένουν το φινάλε της σεζόν. Πέντε ματς έμειναν για να πανηγυρίσει η Κηφισιά την ιστορική πρώτη άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Οι βόρειοι δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση του πολύ φορμαρισμένου Ολυμπιακού αλλά ακόμα και ο πόντους τους επιτρέπει να διατηρούν απόσταση πέντε βαθμών από την δεύτερη Καλλιθέα. Προφανώς δεν θέλουν να φθάσουν στο φινάλε με άγχος οι κυανόλευκοι, θα επιδιώξουν να αξιοποιήσουν τις αδυναμίες της γηπεδούχου. Η Κηφισιά δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Προφανής επιλογή το διπλό, θα το… τσιτώσουμε για καλύτερη απόδοση με νίκη της Κηφισιάς από ημίχρονο!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Κύπρου, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας υποδέχεται τον Ακρίτα Χλώρακα. Ο Ολυμπιακός κατέρρευσε στο πιο καθοριστικό ματς της περιόδου. Κόντρας την Δόξα Κατωκοπιάς υπέστη την τέταρτη συνεχόμενη ήττα (1-2), κατέπεσε στην τελευταία θέση της κατάταξης και φυσικά έχει υποβιβαστεί. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο των πράσινων που ουσιαστικά τους καταδίκασε στον υποβιβασμό. Μπροστά υπάρχει ποιότητα και σκοράρει με συνέπεια αλλά δεν είναι αρκετό. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Όλοι οι βασικοί παίκτες των πρωτευουσιάνων είναι διαθέσιμοι. Ο Ακρίτας άργησε πάρα πολύ για να εξαπολύσει την αντεπίθεση για την παραμονή και έτσι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την υπέρβαση. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός που με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Ανόρθωσης και όμως δεν ήταν αρκετό για την παραμονή, έπεσε και μαθηματικά με το κεφάλι ψηλά στην δεύτερη κατηγορία. Τα εννιά από τα 12 πιο πρόσφατα ματς της ομάδας από την Πάφο εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα στο «Μακάρειο»!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναχαϊκή-Κηφισιά 2ημίχρονο/2 τελικό (2.10)

Ολυμπιακός Λευκωσίας-Ακρίτας Χλώρακας Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr