Στράτος Διακουμόπουλος

Με Διαγόρα Ρόδου και γκολ!

Σάββατο, 27 Μαΐου 2023 - 13:05

Η νίκη του Διαγόρα Ρόδου και τα γκολ στην Πάφο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Διαγόρα Ρόδου και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Διαγόρας Ρόιδου υποδέχεται τον Παναθθηναϊκό Β’. Ο Διαγόρας δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την εορταστική ατμόσφαιρα που κυριαρχούσε στις Σέρρες για την άνοδο της τοπικής ομάδας και υπέστη μία ακόμα δίκαιη ήττα. Δεν έχει κερδίσει στα εννιά πιο πρόσφατα ματς η ομάδα της Ρόδου με εξαίρεση το τρίποντο στα χαρτιά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Λογικό είναι να βρίσκεται σε κίνδυνο. Βασικό ζητούμενο η βελτίωση στα μετόπισθεν για τους «κυανέρυθρους». Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα δίχως άγχος και βαθμολογικούς στόχους που αγωνίζεται επιθετικά. Αρέσκεται να δημιουργεί και αν σκοράρει, όμως έχει θέματα στα μετόπισθεν. Και η αναμέτρηση με την Αναγέννηση στο ΟΑΚΑ εξελίχθηκαν σε γκολ και θέαμα. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Μόνο μία νίκη στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια ο απολογισμός για τους πράσινους. Νοκ άουτ ο επιθετικός Ταβάρες, δίνει ευκαιρίες σε παίκτες ο κόουτς Σωτήρης Αντωνίου. Να η ευκαιρία για τον Διαγόρα για να πάρει το χρυσό τρίποντο!

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Ακρίτας Χλώρακα υποδέχεται την Καρμιώτισσα. Ο Ακρίτας ολοκλήρωσε και τυπικά την παρουσία του στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας επιστέφοντας άμεσα στην Β’ Εθνική έπειτα από την περσινή ιστορική άνοδο. Κόντρα στον Ολυμπιακό που θα τον ακολουθήσει στα αλώνια του Κυπριακού ποδοσφαίρου, έφερε ισοπαλία και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο σερί τριών νικών. Ομάδα που αρέσκεται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, δημιουργεί ευκαιρίες, βάζει αλλά και δέχεται τέρματα με άνεση. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Καρμιώτισσα από τη στιγμή που διασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, έβγαλε το πόδι από το γκάζι και ξεκίνησε τις πρόωρες διακοπές. Μια δύσκολη σεζόν που την βρήκε να μάχεται στο μεγαλύτερο μέρος της για την σωτηρία φθάνει στο τέλος, άπαντες ελπίζουν πως θα γίνουν κινήσεις για να μην περάσουν τα ίδια και του χρόνου. Ομάδα που δημιουργεί και σκοράρει, αλλά δεν βρίσκει λύσεις στις αδυναμίες των μετόπισθεν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Για μια ακόμα φορά αυτές οι δύο ομάδες θα μας πληρώσουν με τα γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Διαγόρας Ρόδου-Παναθηναϊκός Β’ 1 (1.95)

Ακρίτας Χλώρακας-Καρμιώτισσα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr