Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ααρχους και γκολ!

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 - 13:21

Η νίκη της Ααρχους στην Δανία και τα γκολ στο Κάιρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Ααρχους και γκολ!

Για το πρωτάθλημα της Δανίας και στην προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, η Ράντερς υποδέχεται την Ααρχους. Η Ράντερς τελεί εδώ και καιρό σε πρόωρες διακοπές, όπως αποτυπώνεται και στον απολογισμό των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Αποτελούσε εξαρχής τον αδύναμο κρίκο στην πρώτη εξάδα και αυτό επιβεβαιώθηκε στο έξτρα πρωτάθλημα. Η άμυνα αποτελεί το αδύναμο σημείο της. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Η Ααρχους δίνει την μάχη για να πάρει το εισιτήριο για το Κόνφερενς Λιγκ και στην κατεύθυνση αυτή κυνηγά την Βίμποργκ. Τρεις βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, αν κερδίσει σήμερα η Ααρχους την πιάνει στην Τρίτη θέση και θα έχει και καλύτερη διαφορά τερμάτων. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την βαθμολογικά αδιάφορη Μπρόντμπι οπότε θεωρητικά όλα είναι στο χέρι της. Δύο τρίποντα και Ευρώπη μετά από χρόνια ανομβρίας, αποτελούν μεγάλο κίνητρο για την Άαρχους. Στα πέντε πιο πρόσφατα ματς έχει ηττηθεί μόνο από την ππρωτοπόρο και εν δυνάμει πρωταθλήτρια Κοπεγχάγη. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το διπλό.

Novibet και www.tostoixima.gr δημιούργησαν προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες!

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Ζάμαλεκ υποδέχεται την Ελ Γκάις. Η Ζάμαλεκ είναι η μία από τις δύο υπερδυνάμεις του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, αλλά φέτος ολοκληρώνει μια πολύ δύσκολη σεζόν, Με πολλά προβλήματα στις σχέσεις της με την ομοσπονδία, σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της κινδυνεύει να μείνει εκτός διεθνώς διοργανώσεων, ούσα στην τέταρτη θέση. Καλείται αν τρέξει νικηφόρο σερί στις έξι εναπομείνασες αγωνιστικές και να περιμένει και γκέλες των προπορευόμενων. Μετρά μόνο δύο νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, εκ των οποίων τα τρία εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Η Ελ Γκάις που όπως και ο αντίπαλός της εδρεύει στο Κάιρο δίνει την μάχη για να παραμείνει στην την κατηγορία. Απέχει τρεις βαθμούς από την γραμμή σωτηρίας, προερχόταν από αήττητο σερί έξι αγώνων, αλλά έχασε από την πρωτοπόρο και εν δυνάμει πρωταθλήτρια Αλ Αχλί. Δεν σκόραρε στα δύο τελευταία ματς αλλά είναι ομάδα που γενικά έχει το γκολ και σήμερα οφείλει να το κυνηγήσει ακόμα περισσότερο. Πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ράντερς-Ααρχους 2 (2.10)

Ζάμαλεκ-Ελ Γκάις Γκολ-γκολ (2.25)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr