Στράτος Διακουμόπουλος

Με Γκέτεμποργκ και Ηρακλή Λάρισας!

Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023 - 13:17

Οι νίκες της Γκέτεμποργκ και της Ηρακλή Λάρισας αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Γκέτεμποργκ και Ηρακλή Λάρισας!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Γκέτεμποργκ υποδέχεται την Μιάλμπι. Η Γκέτεμποργκ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και στόχευσε σε επανεκκίνηση στο τοπικό ντέρμπι με την Χάκεν. Η αποστολή εξελίχθηκε σε καταστροφή, καθώς συνοδεύτηκε από συντριβή και αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους της. Ακόμα μία σεζόν η πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και να αποδώσει σύμφωνα με την ποιότητα του ρόστερ της. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Η Μιάλμπι είχε στοχεύσει στην επανεκκίνηση κόντρα στην Χάλμσταντ, αλλά στην πράξη δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί το παιχνίδι. Πολλά τα θέματα στη δημιουργία και το σκοράρισμα. Στα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς η ομάδα από το Χάλεβικ δεν έχει βάλει γκολ. Οι κιτρινόμαυροι κατεβαίνουν σταδιακά στην κατάταξη έπειτα από το εντυπωσιακό ξεκίνημα, αλλά ούτως ή άλλως αρχικός στόχος ήταν η παραμονή. Χαμηλά ο ρυθμός. Τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Καίγεται για νίκη η Γκέτεμποργκ, έστω και δύσκολα θα την πάρει!

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2, ο Παναθηναϊκός Β’ υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας. Ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πολλές απουσίες και κανένα βαθμολογικό κίνητρο στην Ρόδο όπου έγινε εύκολη λεία για τον Διαγόρα (4-1). Πορεύεται ασθμαίνοντας στο καταληκτικό σκέλος της περιόδου, όπως μαρτυρά η μόνο μία νίκη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι πράσινοι δημιουργούν και σκοράρουν με συνέπεια, αλλά έχουν πολλά θέματα στα μετόπισθεν. Τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, τα τέσσερα τελευταία και όβερ 2,5 γκολ. Ο Ηρακλής προερχόταν από εννιά ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στον πρωταθλητή και χαλαρό Πανσερραϊκό πήρε το τρίποντο που τόσο ήθελε για να πάρει βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση στην μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Οι γαλάζιοι δεν έχουν το εύκολο γκολ, αλλά δείχνουν ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα στην αμυντική λειτουργία,. Τα τέσσερις από τα πέντε ποιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο, αξίζει το ρίσκο στο διπλό του Ηρακλή Λάρισας!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναθηναϊκός Β’-Ηρακλής Λάρισας 2 3,50

Γκέτεμποργκ-Μιάλμπι 1 1,97

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr