Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΑΪΚ και Βέροια!

Κυριακή, 4 Ιουνίου 2023 - 04:46

Οι νίκες της ΑΪΚ στη Σουηδία και της Βέροιας στη Σούπερ Λιγκ 2 αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με ΑΪΚ και Βέροια!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η ΑΪΚ υποδέχεται την Κάλμαρ. Η απογοήτευση της σεζόν στην Σουηδία είναι η ΑΪΚ. Η ομάδα από την Στοκχόλμη που και φέτος ξεκίνησε με στόχο την διεκδίκηση του τίτλου παραπαίει στην προτελευταία θέση. Δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς, μόνο τρεις βαθμοί το κέρδος σε αυτό το διάστημα, ο κόσμος είναι στα… κάγκελα. Ήταν ανταγωνιστική στο ντέρμπι με την Τζουργκάρντεν, αλλά πάλι έμεινε με άδεια τα χέρια (2-1). Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία. Νοκ άουτ ο αριστερός μπακ Οτιένο.
Η Κάλμαρ άφησε πίσω της την πρώτη μικρή αγωνιστική κοιλιά στη σεζόν και πλέον ανακάμπτει, ευρισκόμενη στην πρώτη εξάδα της κατάταξης. Δύο μαζεμένες νίκες, με καλές εμφανίσεις και τώρα θα επιδιώξει να τριτώσει το καλό στην αναμέτρηση με την παραπαίουσα ΑΙΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι μια ομάδα που αρέσκεται να δημιουργεί και να σκοράρει, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Ψάχνει απεγνωσμένα απ/ο κάπου να πιαστεί η ΑΪΚ, οφείλει να κερδίσει την άνετη Κάλμαρ!

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Βέροια υποδέχεται την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η Βέροια τα έδωσε όλα για την νίκη στο Πολύκαστρο κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο Απόλλωνα Πόντου, αλλά έπειτα από μια πολύ σκληρή αναμέτρηση λίγων ευκαιριών αρκέστηκε στην ισοπαλία. Παραμένει εγκλωβισμένη στην ζώνη του υποβιβασμού, αδειάζει η κλεψύδρα με μόλις τρεις εναπομείναντες αγώνες. Τελικός παραμονής η αναμέτρηση με την βαθμολογικά άνετη Αναγέννηση, έκκληση στον κόσμιο για να γεμίσει το γήπεδο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Η Αναγέννηση έδειξε χαρακτήρα και κόντρα σε αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς όπως είναι ο Μακεδονικός, έβαλε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων που πανηγυρίστηκε μάλιστα έξαλλα στο φινάλε. Είχαν προηγηθεί πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες για την ομάδα της Καρδίτσας που δεν κάνει χάρες αν και εδώ και πολύ καιρό έχει ξεμείνει από βαθμολογικό κίνητρο. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο κόουτς Περικλής Αμανατίδης έχει δεχθεί πρόταση συνεργασίας από την Καλαμάτα. Κερδίζει ή πέφτει η Βέροια. Ασος!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΪΚ Στοκχόλμης-Κάλμαρ 1 (2.25)

Βέροια-Αναγέννηση Καρδίτσας 1 (2.10)

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr