Στράτος Διακουμόπουλος

Με Λουντογκόρετς και ΤΣΣΚΑ!

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023 - 13:33

Οι νίκες της Λουντογκόρετς και της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στην Βουλγαρία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Λουντογκόρετς και ΤΣΣΚΑ!

Για την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βουλγαρίας, η Τσέρνο Μόρε υποδέχεται την Λουντογκόρετς. Η Τσέρνο Μόρε δεν μπόρεσε να κάνει αισθητή την παρουσία της στην διαδικασία των πλέι οφ, όπου μάχεται απλά για να κρατήσει την τιμητική πέμπτη θέση. Μόνο ένας πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για τους ναυτικούς που πληρώνουν τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ τα τέσσερα εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή για την ομάδα από την Βάρνα. Πάνω που φαινόταν να μπαίνει τέλος στην παντοκρατορία της η Λουντογκόρετς κατάφερε να βρεθεί σε θέση οδηγού μία αγωνιστική πριν από το φινάλε. Η ίδια νίκησε δύσκολα την Λέφσκι, η ΤΣΣΚΑ έμεινε στο «Χ» με την… συνονόματη και οι «πράσινοι» προσπέρασαν. Πλέον με νίκη θα στεφθούν για 12η σερί σεζόν πρωταθλητές ! Κατακτά τον τίτλο ακόμα και με ισοπαλία ή ήττα, αρκεί να μην κερδίσει η ΤΣΣΚΑ της οποίας υπερτερεί σε ισοβαθμία. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Λογικά δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη της η Λουντογκόρετς. Διπλό από ημίχρονο στη Βάρνα!

Φιορεντίνα-Γουέστ Χαμ με σούπερ προσφορά* στο Pamestoixima.gr!

Για την τελευταία αγωνιστική της Βουλγαρίας, η Λέφσκι Σόφιας υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η Λέφσκι έδωσε μάχη κόντρα στην πρωτοπόρο και επίδοση πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς από την οποία ηττήθηκε στις λεπτομέρειες (2-3) και πλέον της κάνει μόνο ένα σενάριο για να πάρει την τρίτη θέση και να δώσει μπαράζ για εισιτήριο του Κόνφερενς Λιγκ. Να κερδίσει η ίδια την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και παράλληλα να ηττηθεί από την ουραγό Λοκομοτίβ η ΤΣΣΚΑ 1948, από την οποία υστερεί σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη τους δεν περίμεναν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας αυτό που συνέβη την περασμένη εβδομάδα. Η ίδια ενεπλάκη σε ισοπαλία με την μισητή ΤΣΣΚΑ 1948, η Λουντογκόρετς κέρδισε την Λέφσκι και έτσι έχασε την προτελευταία αγωνιστική το προβάδισμα στην μάχη για τον τίτλο. Πλέον, το μόνο σενάριο που μπορεί να αναδείξει πρωταθλητές τους «ερυθρόλευκους» είναι η δική τους νίκη και παράλληλα να μην νικήσει η Λουντογκόρετς την Τσέρνο Μόρε, καθώς υστερούν στην ισοβαθμία. Απογοητευμένοι αμφότεροι, αν κάποια αξίζει να το παλέψει μήπως γίνει το θαύμα στο άλλο ματς είναι η ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Πληρώνει καλά το διπλό!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέρνο Μόρε-Λουντογκόρετς 2/2 (2.35)

Λέφσκι Σόφιας-ΤΣΣΚΑ Σόφιας 2 (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr