Στράτος Διακουμόπουλος

Με Σαν Λορέντζο και γκολ!

Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023 - 13:02

Η νίκη της Σαν Λορέντζο και τα γκολ στη Βολιβία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Σαν Λορέντζο και γκολ!

Για τους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα, η Σαν Λορέντζο υποδέχεται την Παλεστίνο. Η Σαν Λορέντζο ήταν φαβορί για μια θέση στην δυάδα του ομίλου αλλά δυσκολεύεται πολύ να το επιβεβαιώσει στην πράξη. Έφθασε στο σημείο που υποδέχεται την προπορευόμενη από αυτήν Παλεστίνο και μόνο με νίκη μπορεί να ελπίζει ρεαλιστικά στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Εντός των συνόρων είναι πολύ πιο αξιόπιστη, παραμένει στις πρώτες θέσεις. Οι Αργεντίνοι στηρίζονται περισσότερο στην άμυνά τους συνηθίζουν να κρατούν χαμηλά τον ρυθμό στους αγώνες τους. Δεν σκοράρουν εύκολα, αλλά είναι σταθεροί στην άμυνα. Τα οκτώ από τα δέκα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Η Παλεστίνο έκανε την καλύτερη εμφάνιση της σεζόν στην Βενεζουέλα όπου διέλυσε την Μέριδα και κρατιέται γερά στην δεύτερη θέση της κατάταξης. Πάει για δύο αποτελέσματα στην Αργεντινή προκειμένου να κλειδώσει ουσιαστικά την δεύτερη θέση στην κατάταξη. Στο πρωτάθλημα της Χιλής εξακολουθεί να προβληματίζει, ευρισκόμενη εκτός δεκάδας , με μόνο μία νίκη σε έξι παιχνίδια. Καλύτερη είναι η εικόνα της στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς ούτως ή άλλως στο Σουνταμερικάνα αγωνίζεται σε άλλη πόλη αντί για το Σαντιάγκο. Δεδομένη πάντως η διαφορά ποιότητας, η Σαν Λορέντζο θέλει την νίκη για το προσπέρασμα και θα την πάρει εύκολα!

Μια προσφορά* σε περιμένει

Για τους ομίλους του Κόπα Σουνταμερικάνα, η Οριέντε Πετρολέρο υποδέχεται την Κλαμπ Τακουαρι. Η Οριέντε ήταν εξαρχής αδύναμος κρίκος στο γκρουπ του Σουνταμερικάνα και το επιβεβαίωσε καθώς αποκλείστηκε με συνοπτικές διαδικασίες. Τέσσερις ήττες σε ισάριθμα ματς, κάκιστες επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Και στο πρωτάθλημα Βολιβίας παραπαίει στην κατάταξη, Συνολικά δέκα ματς δίχως νίκη σε όλες τις διοργανώσεις το παθητικό. Η άμυνα αποτελεί την βασική αιτία της αγωνιστικής περιδίνησης. Μπροστά έστω ένα γκολ το έχει, ιδιαίτερα εντός των συνόρων αλλά σπάνια είναι αρκετό για να πάρει θετικό αποτέλεσμα,. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς σε όλες τις διοργανώσεις εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Σε έναν όμιλο που είχε εξαρχής ξεκάθαρα φαβορί για την δυάδα πρόκρισης η Τακουάρι δεν μπόρεσε να πλησιάσει καν στην υπέρβαση. Αποκλείστηκε και μαθηματικά έπειτα από τέσσερις μόλις αγωνιστικές και πλέον της έχει απομείνει να παλέψει για το γόητρο της τρίτης θέσης στο γκρουπ. Στην κατεύθυνση αυτή πάει για δύο αποτελέσματα στο υψόμετρο της Βολιβίας. Άμυνα που θυμίζει παιδική χαρά δίνει πολλές ευκαιρίες στους αντιπάλους, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε συνθήκες πίεσης. Εχει κρατήσει καθαρή εστία μόνο σε ένα από τα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πέντε ήττες στα έξι τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων προϊδεάζει για γκολ και θέαμα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σαν Λορέντσο-Παλεστίνο 1/1 (2.45)

Οριέντε Πετρολέρο-Κλαμπ Τακουάρι Γκολ-γκολ και over (2,45)

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr