Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Στοκχόλμη και Βίμποργκ!

Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023 - 14:31

Τα γκολ στη Στοκχόλμη και το Βίμποργκ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Στοκχόλμη και Βίμποργκ!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Χάμαρμπι υποδέχεται την Μπρομαποϊκάρνα. Η Χάμαρμπι εξακολουθεί να κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το στοχευμένο ματς στο Χάλμσταντ. Και πάλι είχε την υπεροχή, κατέγραψε 21 τελικές προσπάθειες όπως γεμάτη άγχος δεν έβαλε γκολ και αρκέστηκα στην ισοπαλία. Τέσσερα σερί ματς δίχως νίκη, τα τρία εξ’ αυτών ισόπαλα και οι πράσινοι παραμένουν στην δέκατη θέση της κατάταξης πολύ μακριά από τις θέσεις διεκδίκησης τίτλου. Στοχευμένο για επανεκκίνηση το ματς με την νεοφώτιστη Μπρομαποϊκάρνα. Η Μπρομαποϊκάρνα αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα της Σουηδίας. Νεοφώτιστη αλλά αγωνίζεται δίχως άγχος με εξαιρετικά αποτελέσματα. Έξι νίκες στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς όπου υπέστη μόνο μία ήττα και καμαρώνει στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Όλαφ Μέλμπεργκ απολαμβάνει τα εύσημα για την μαεστρική καθοδήγηση των ροσονέρι από την θέση του προπονητή. Μοναδικό ψεγάδι η αμυντική λειτουργία. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα στο ντέρμπι της Στοκχόλμης!

Μια προσφορά* σε περιμένει

Σε νοκ άουτ ματς για ένα εισιτήριο στο Κόνφερενς Λιγκ, η Βίμποργκ υποδέχεται την Μίντιλαντ. Η Βίμποργκ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία κόντρα στην δεύτερη αλλά βαθμολογικά αδιάφορη Νόρντζελαντ και έτσι υποχρεώνεται αν διεκδικήσει σε μπαράζ το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στη Δανία. Σε καλή χρονική συγκυρία έρχεται το ντεφορμάρισμα για τους πράσινους που μετρούν μόνο μία νίκη στα πέντε ποιο πρόσφατα ματς. Έχουν ωστόσο το πλεονέκτημα της έδρας, σολντ άουτ το τελευταίο παιχνίδι της περιόδου. όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι. Κάκιστη για τα δεδομένα της η πορεία της Μίντιλαντ που υποχρεώθηκε να συμμετάσχει στα πλέι άουτ. Εκεί, ωστόσο, έδειξε σοβαρότητα, άδραξε την ευκαιρία που δίνει η Λίγκα της Δανίας στον έβδομο να διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο και πάει σε ένα 90λεοτο για να γλυκάνει έστω στο φινάλε τους φίλους της. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε τέσσερα ματς. Βάζει και δέχεται τέρματα με άνεση. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Και πάλι αναμένουμε γκολ και θέαμα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάμαρμπι-Μπρομαποϊκάρνα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Βίμποργκ-Μίντιλαντ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.00)

Προσφορά χωρίς κατάθεση* και στον τελικό του Champions League

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr