Στράτος Διακουμόπουλος

Μάλμε και γκολ στην Νεάπολη!

Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 - 01:58

Η νίκη της Μάλμε και τα γκολ στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Μάλμε και γκολ στην Νεάπολη!

Για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Βάρναμο υποδέχεται την Μάλμε. Η Βάρναμο θέλησε να δώσει συνέχεια στο διπλό επί της Χάμαρμπι αλλά επέστρεψε στις κακές εμφανίσεις και ηττήθηκε εύκολα στην Ουψάλα από την Σίριους. Παραμένουν τα θέματα στην δημιουργία, δεν κάνει πολλές φάσεις σε κάθε ματς, σκοράρει με δυσκολία. Στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια δεν έβαλε γκολ. Φροντίζει πάντως να κρατά χαμηλά τον ρυθμό του αγώνα, και τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε No Goal και Under 2,5 γκολ. Η Μάλμε προερχόταν από δύο ματς δίχως νίκη και τα σπασμένα πλήρωσε η Ντέγκερφορς. Στην πιο παραγωγική εμφάνιση της σεζόν οι γαλάζιοι δημιούργησαν 25 τελικές προσπάθειες, θα μπορούσαν ακόμα περισσότερα γκολ αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Βρίσκονται στην κορυφή, στέλνουν μήνυμα στον ανταγωνισμό πως έχουν την ποιότητα και την διάθεση να κόψουν και φέτος πρώτοι το νήμα. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε όβερ 2,5 γκολ. Άλλη κλάση η Μάλμε, μπορεί το διπλό και από ημίχρονο!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο ΠΑΟΚ Β’ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Β’. Ο ΠΑΟΚ Β’ αποτελεί μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στη φετινή περίοδο. Με διαφορά η καλύτερη ομάδα Β’ και στους δύο ομίλους κατάφερε να σταθεί ανταγωνιστικά στο υψηλό επίπεδο, ενώ δεν έκανε χάρες σε αντιπάλους που χρειάζονταν βαθμούς. Εσχάτως πάντως βγάζει κόπωση, ενώ δεν έχει σκοράρει στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Μόνο μία ήττα στα 11 πιο πρόσφατα παιχνίδια. Κορεσμένος πλέον ο κόουτς Πάμπλο Γκαρσία θέλει να αναλάβει τις τύχες πρώτης ομάδας. Ο Παναθηναϊκός Β’ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν έκανε την χάρη στον Ηρακλή Λάρισας τον οποίο κέρδισε εύκολα και δίκαια στο ΟΑΚΑ. Μπορεί να μην έχει υψηλή ποιότητα όμως είναι μια ομάδα με σταθερό αγωνιστικό προφίλ, αρέσκεται να δημιουργεί ευκαιρίες και να σκοράρει. Το πρόβλημα έγκειται στην αμυντική λειτουργία όπου δεν μπορεί να κρατήσει καθαρή εστία. Τα πέντε πιο πρόσφατα ματς των πράσινων εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ξανά με πολλές απουσίες η αποστολή του Σωτήρη Αντωνίου. Ματς δίχως άγχος και με πολλά γκολ αναμένουμε στη Νεάπολη!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΟΚ Β’-Παναθηναϊκός Β’ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ

Βάρναμο-Μάλμε 2 (1.65) ή 2/2 (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr