Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Οσλο και Ντάνταλκ!

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 - 02:05

Τα γκολ στο Οσλο και το Ντάνταλκ αποτελούντα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Γκολ σε Οσλο και Ντάνταλκ!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Νορβηγίας, η Λιν υποδέχεται την Βαλερένγκα Β’. Η Λιν είναι μια ιστορική ομάδα που εδρεύει στο Όσλο και μετρά συμμετοχές στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Θέλει να βγει από τα αλώνια της τρίτης κατηγορίας όπου έχει καταπέσει και για την ώρα βρίσκεται στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου, έναν πόντο πίσω από την κορυφή και το απευθείας εισιτήριο. Δημιουργεί και σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία. Πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς ο θετικός απολογισμός Τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ.
Η Βαλερένγκα Β’ συμμετέχει απλά για την παραμονή στην κατηγορία και με το σκεπτικό να αναδείξει τους ταλαντούχους παίκτες που θα στελεχώσουν την πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στην Ελίτσεριέν. Δίχως σκοπιμότητες η ομάδα από το Ντράμεν που τα καταφέρνει μια χαρά στην έδρα της, αλλά καταρρέει στις εκτός έδρας αποστολές. Φουλ επιθετικό πνεύμα, αλλά και η χειρότερη άμυνα στην κατηγορία. Τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Περιμένουμε πως η Λιν θα φθάσει εύκολα στην νίκη και με ευρύ σκορ. Ζητάμε απλά από την Βαλερένγκα να βάλει έστω ένα γκολ!

Super προσφορά* χωρίς κατάθεση

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Ντάνταλκ υποδέχεται την Σεντ Πάτρικς. Η Ντάνταλκ την περασμένη Παρασκευή κέρδισε εκτός έδρας την Ντροχέντα με 2-1 και έφθασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στ πρωτάθλημα. Παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι «λίλιγουάιτς» αγωνίζονται επιθετικά, δημιουργούν και σκοράρουν με άνεση, αλλά έχουν θέματα στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Σεντ Πάτρικς την Παρασκευή υποδέχτηκε την Σέλμπουρν επικράτησε πιο εύκολα από ότι δείχνει το σκορ 1-0 και πλέον μετρά πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα ματς παραμένοντας στην τρίτη θέση και σε ρόλο διεκδικητή του τίτλου. Οι «ερυθρόλευκοι» αρέσκονται σε φουλ επιθετικό παιχνίδι σκοράρουν με συνέπεια, αλλά με την σειρά τους αναζητούν λύσεις στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και over. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν και δέχονται τέρματα με άνεση. Πάμε με τα γκολ στο Ντάνταλκ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λιν-Βαλερένγκα Β’ 1 και γκολ-γκολ (2.25)

Ντανταλκ-Σεντ Πάτρικς Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Οι αποδόσεις σου γίνονται ακόμα μεγαλύτερες με το Bet Builder στο Pamestoixima.gr!

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr