Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ελ Ντακλίγια και Κορκ!

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 - 01:54

Η Ελ Ντακλίγια στην Αίγυπτο και η Κορκ στην Ιρλανδία είναι οι ομάδες που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο

Με Ελ Ντακλίγια και Κορκ!

Για το πρωτάθλημα της Αιγύπτου, η Αλ Μοκαλούν υποδέχεται την Ελ Ντακλίγια. Η Αλ Μοκαλούν που εδρεύει στα ανατολικά προάστια του Καΐρου είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που κλείνει την σεζόν άνετη και ωραία στα μισά της κατάταξης. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο, αλλά παραμένει ανταγωνιστική και παρουσιάζει ιδιαίτερη έφεση στις ισοπαλίες. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς έληξαν ισόπαλα! Η Ελ Ντακλίγια που μέχρι πρότινος έμοιαζε καταδικασμένη με υποβιβασμό, κάνει την ύστατη προσπάθεια για να μείνει στην κατηγορία και με την σειρά της μαζεύει βαθμούς με ισοπαλίες. Στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς πήρε από έναν βαθμό, ενώ έχει ηττηθεί μόνο σε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια. Παραμένει ωστόσο στην επικίνδυνη ζώνη, τρεις βαθμούς κάτω από την γραμμή σωτηρίας και ενώ απομένουν τρία ματς ως το φινάλε. Πρέπει να κερδίσει σήμερα και θα τα δώσει όλα. Σε απίθανη απόδοση το διπλό, όσοι αγωνίζονται πιο συντηρητικά, κάνει και το Χ!

Διπλή Προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

Για το πρωτάθλημα της Ιρλανδίας, η Κορκ υποδέχεται την Ντροχέντα. Η Κορκ προέρχεται από δύο μαζεμένες ήττες από ποιοτικά ανώτερους αντιπάλους και ψάχνει τον τρόπο για αν επιστρέψει στις πρότερες θετικές επιδόσεις, αφού μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Το ματς με την ιδίων κυβικών Ντροχέντα θεωρητικά προσφέρεται σε αυτήν την κατεύθυνση και το έχουν στο στόχαστρο οι επιτελείς και οι παίκτες του συλλόγου . Η έδρα αποτελεί το σταθερό σημείο αναφοράς στη φετινή σεζόν, εκεί κέρδισε στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Νοκ άουτ ο στόπερ Χάκινεν. Η Ντροχέντα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που επιδιώκει απλά να είναι ανταγωνιστική και να μείνει μακριά από την προτελευταία θέση των πλέι άουτ παραμονής. Σε αυτήν την κατεύθυνση είναι κομβική η αποστολή στην ιδίων στόχων Κορκ. Διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά, δημιουργεί και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Δεν υπολογίζεται ο πρώτος σκόρερ Ντρέιπερ που εκτίει ποινή.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλ Μοκαλούν-Ελ Ντακλίγια 2 (3.75) ή Χ2 (1.75)

Κορκ-Ντροχέντα 1 (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr