Στράτος Διακουμόπουλος

Με Καβασάκι και Ιτουάνο!

Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 - 01:20

Η νίκη της Καβασάκι στην Ιαπωνία και η διπλή ευκαιρία της Ιτουάνο στην Βραζιλία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Καβασάκι και Ιτουάνο!

Σε νοκ άουτ προημιτελικό του κυπέλλου Ιαπωνίας, η Αλμπιρέξ Νιιγκάτα υποδέχεται την Καβασάκι. Στην έδρα της Νιιγκάτα θα γίνει το ματς. Εκεί η Αλμπιρέξ δεν τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά στη φετινή περίοδο, καθώς μετρά μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Αντίθετα αγωνίζεται με λιγότερο άγχος και είναι πιο αποτελεσματική στις εξόδους της. Στο πρωτάθλημα πορεύεται χαλαρή, έχει την πολυτέλεια να ασχοληθεί με το κύπελλο. Ομάδα που αρέσκεται να κρατά χαμηλά. Τον ρυθμό στους αγώνες. Προσέχει ιδιαίτερα την άμυνα, αλλά δεν έχει το εύκολο γκολ. Τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Η κυρίαρχος των προηγούμενων ετών στο ποδόσφαιρο της Ιαπωνίας, Καβασάκι, φέτος αδυνατεί να δώσει συνέχεια και ταλανίζεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην Λίγκα. Η μοναδική διέξοδος για να σώσει την χρονιά είναι το κύπελλο, εκεί έχουν ρίξει όλη την προσοχή τους οι «βιολέ». Δίχως νίκη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος όπου βάζει και δέχεται τέρματα με μεγάλη άνεση. Στα τέσσερα από τα πέντε αυτά παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ. Άλλη κλάση και μεγάλο το κίνητρο της Καβασάκι. Διπλασιάζει το ποντάρισμά μας το διπλό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Βραζιλίας, η Νοβοριζοντίνο υποδέχεται την Ιτουάνο. Η Νοβοριζοντίνο κάνει την πρώτη μεγάλη «κοιλιά» στην σεζόν που έχει ως συνέπεια την έξοδο από την προνομιούχο τετράδα της ανόδου. Ακόμα μία υποτονική εμφάνιση και δίκαιη ήττα στην έδρα της CRB (1-0). Βγάζει κόπωση, δημιούργησε λίγες ευκαιρίες. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός. Δεν έχει κρατήσει καθαρή εστία στα έξι πιο πρόσφατα ματς. Γκολ-γκολ και όβερ τα τρία εξ’ αυτών. Σε αντίθεση με την αντίπαλό της, η Ιτουάνο διάγει την καλύτερη περίοδο στο φετινό πρωτάθλημα. Για πρώτη φορά τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, ενώ προέρχεται από δύο σπουδαίες μαζεμένες νίκες κόντρα σε αντιπάλους της πρώτης τριάδας της κατάταξης. Με την ψυχολογία στα ύψη και χτίζοντας διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη πάει στο ματς με την Νοβοριζοντίνο. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Νοκ άουτ ο κεντρικός αμυντικός Μαρσέλ. Ψηλότερα στην κατάταξη η Νοβοριζοντίνο, αλλά σε πολύ καλύτερη φόρμα η Ιτουάνο. Πάμε την φόρμα των φιλοξενούμενων!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αλμπιρέξ Νιιγκάτα-Καβασάκι 2 (2.10)

Νοβοριζοντίνο-Ιτουάνο Χ2 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr