Στράτος Διακουμόπουλος

Με Πανσερραϊκό και ΑΕΚ Λάρνακας

Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:43

Οι νίκες του Πανσερραϊκού και της ΑΕΚ Λάρνκας αποτελούντα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Πανσερραϊκό και ΑΕΚ Λάρνακας

Για την τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κύπρου, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας. Η Δόξα αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της περιόδου δύο ποιοτικότερες ομάδες από την Λεμεσό και υπέστη αντίστοιχες ήττες. Το πάλεψαν οι πράσινοι θα μπορούσαν ίσως να πάρουν έναν πόντο κόντρα στον Άρη, αλλά για μια ακόμα φορά τους έλειψε το κάτι παραπάνω στην τελική πάσα και προσπάθεια. Το πρόγραμμα παραμένει δύσκολο, η ομάδα της Κατωκοπιάς ποντάρει στον Περιστερώνα για να μαζέψει βαθμούς στη φετινή περίοδο. Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι κόντρας στην ΑΕΚ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Απίθανη εξέλιξη στο ματς της ΑΕΚ με τον Εθνικό όπως μαρτυρά και το τελικό 5-5. Υπέροχο θέαμα για τον μέσο φίλαθλο, εφιάλτης για τους επιτελείς των πρασινοκίτρινων που δεν μπορούν να χωνέψουν πως δέχθηκαν πέντε γκολ από νεοφώτιστη ομάδα. Έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Χοσέ Λουίς Όλτρα, η διοίκηση στηρίζει μέχρι νεοτέρας τον Ισπανό, αλλά τυχόν νέα γκέλα στον Περιστερώνα πιθανώς θα σημάνει το τέλος. Εκτός πλάνων οι λογεριμζόμενοι βασικοί Ναούμ. Εγγλέζου και Γκιούρκσο. Άλλη κλάση η ΑΕΚ μπορεί να περάσει από τον Περιστερώνα ακόμα και από ημίχρονο!

Για την τρίτη αγωνιστική στη Σούπερ Λόγκα, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Παναιτωλικό. Ο Πανσερραϊκός αν και είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα παίζοντας εκτός έδρας με Ολυμπιακό και ΑΕΚ, έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και την έκπληξη στη Νέα Φιλαδέλφεια, δείχνοντας ότι ο Πάμπλο Γκαρσία έχει δημιουργήσει γρήγορα ένα καλό σύνολο. Τώρα τα πράγματα αλλάζουν, αφού σε ματς όπως αυτό με τον Παναιτωλικό, το ζητούμενο είναι και το αποτέλεσμα, η νίκη. Μειονέκτημα για την ομάδα των Σερρών το γεγονός ότι το ματς θα γίνει στην Τούμπα και όχι στο γήπεδο της. Ο Παναιτωλικός μπήκε στο πρωτάθλημα στην προηγούμενη αγωνιστική και δεν μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την ισοπαλία που παραχώρησε στα Γιάννινα σε ένα ματς που μπορούσε να το κερδίσει, αλλά και να το χάσει. Ο Γκάμπριελ Σούρερ θεωρεί ότι η ομάδα του αποκτάει την ταυτότητα που θέλει και θα έρθει και το παραπάνω από πλευράς αποτελεσμάτων. Στόχος φυσικά είναι να φύγει αήττητος από την Θεσσαλονίκη, με αξιοποίηση των ευκαιριών που δημιουργεί. Αυτό ωστόσο είναι ένα ματς που καίγεται και μπορεί να το πάρει ο νεοφώτιστος Πανσερραϊκός!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Δόξα Κατωκοπιάς-ΑΕΚ Λάρνακας 2 (1.80) ή 2/2 (2.75)

Πανσερραϊκός-Παναιτωλικός 1 (2.30)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr