Στράτος Διακουμόπουλος

Με Απόλλωνα Λεμεσού και Αρη!

Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου 2023 - 02:00

Οι νίκες του Απόλλωνα Λεμεσού στην Κύπρο και του Άρη στο Χαριλάου αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Απόλλωνα Λεμεσού και Αρη!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Απόλλων Λεμεσού υποδέχεται την Καρμιώτισσα. Σε έξι βαθμούς στόχευε ο Απόλλων στο ξεκίνημα της περιόδου κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους και αντ’ αυτών αρκέστηκε σε δύο ισοπαλίες. Έντονος προβληματισμός έπειτα και από το «Χ» στην Λάρνακα κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, το μάρμαρο πλήρωσε ο Ρουμάνος κόουτς Μπογκντάν Αντόνε που απολύθηκε. Πιθανός αντικαταστάτης ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Οι «κυανόλευκοι» δυσκολεύονται να κρατήσουν καθαρή εστία κόντρα σε αντιπάλους μικρής δυναμικής, δεν θέλουν να τριτώσει το κακό με την Καρμιώτισσα. Η Καρμιώτισσα δεν φοβήθηκε την Ομόνοια, έπαιξε επιθετικά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε τρία γκολ, αλλά αρκέστηκε στον έναν βαθμό (3-3). Καλός με βάση το όνομα του αντιπάλου, λίγος σε σχέση με την εικόνα του ματς. Οι αμυντικές αδυναμίες είναι αυτές που ανησυχούν την ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια που δέχθηκε έξι γκολ σε δύο αγωνιστικές και ενώ είχε προηγηθεί ανάλογη συμπεριφορά και στα φιλικά ματς. Επιτακτική η ανάγκη νίκης του Απόλλωνα, αξίζει ο άσος ακόμα και από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα, ο Αρης υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ο Αρης άλλαξε προπονητή, με τον Άκη Μάντζιο να επιστρέφει και να παίρνει τη θέση του Απόστολου Τερζή. Μοναδικό ζητούμενο φυσικά είναι ένα νέο ξεκίνημα, με νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο πρώτο παιχνίδι στο Χαριλάου για το πρωτάθλημα. Δέχεται εύκολα γκολ, κάτι που πλήρωσε και στο Ηράκλειο και στη Λαμία, ενώ έγινε μία ακόμη προσθήκη στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Πάρντο. Ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του και πολύ πειστική νίκη επί του ΟΦΗ την προηγούμενη εβδομάδα κι αν μη τι άλλο έδωσε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς κυριάρχησε και ήταν πολύ αποτελεσματική, σημειώνοντας τρία γκολ και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία για το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς στη Θεσσαλονίκη, μετά από αυτό στην Τούμπα στην πρεμιέρα. Ο προπονητής του Αστέρα θέλει καλύτερη αμυντική λειτουργία. Αναμένουμε μεγάλη πίεση από την πλευρά του Αρη για την νίκη που τόσο έχει ανάγκη. Μας αρέσει και ο άσος από ημίχρονο και τα κόρνερ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Λεμεσού-Καρμιώτισσα 1/1 (2.10)

Αρης-Αστέρας Τρίπολης 1/1 (2.25) ή Αρης πάνω από 5,5 κόρνερ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr