Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Παρίσι, διπλή ευκαιρία η Μπίτομ

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023 - 01:05

Τα γκολ στο Παρίσι και η διπλή ευκαιρία της Πολόνια Μπίτομ στην Πολωνία, αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στο Παρίσι, διπλή ευκαιρία η Μπίτομ

Για το πρωτάθλημα Νασιονάλ της Γαλλίας, η Ρεντ Σταρ υποδέχεται την Ρουέν. Η Ρεντ Σταρ είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ και αντίστοιχης ποιότητας. Από τις παραδοσιακές ομάδες στο Παρίσι, έχει την δυναμική και την στήριξη πολλών οπαδών για να διεκδικήσει την άνοδο, Εξαιρετικό το ξεκίνημα στη σεζόν με τρεις νίκες σε τέσσερα ματς και απολαμβάνουν ήδη την… θέα από το ρετιρέ. Οι «πράσινοι» αρέσκονται σε δημιουργικό και επιθετικό παιχνίδι, σκοράρουν με άνεση, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στην άμυνα. Δύο από τα τρία πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σ γκολ-γκολ και όβερ 2.,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ρουέν είναι μια ιστορική ομάδα, που όμως εδώ και πολλά χρόινια βολοδέρνει σε μικρότερες κατηγορίες της Γαλλίας. Και φέτος δεν μπορεί αν διεκδικήσει κάτι περισσότερο από μια ανταγωνιστική πορεία και αξιοπρεπή θέση στην κατάταξη. Στα τρία ματς που έδωσε μέχρι στιγμής πορεύεται αήττητη με όπλο την συνέπεια που την χαρακτηρίζει στο σκοράρισμα. Και αυτή ωστόσο δεν βρίσκει λύσεις στην άμυνα. και τα τρία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Το πιθανότερο είναι πως και στο Παρίσι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Πολωνίας, η Βίσλα Πουλάβι, υποδέχεται την Πολόνια Μπίτομ. Η Βίσλα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που αξιοποίησε το ευνοϊκό πρόγραμμα στο ξεκίνημα της περιόδου και ανέβηκε στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Σε δύο μαζεμένα ματς που έδωσε με ποιοτικούς αντιπάλους πρόσφατα υπέστη ισάριθμες ήττες, ενώ την περασμένη εβδομάδα κέρδισε δύσκολα την ουραγό Σαντέτσια με 2-1. Δυσκολεύεται να κρατήσει καθαρή εστία, έχει δεχθεί γκολ και στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Η Πολόνια Μπίτομ είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ που όμως δεν αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της και τις προσδοκίες που υπήρχαν για λογαριασμό της στο ξεκίνημα της περιόδου. Δεν έχει κερδίσει στα έξι πιο πρόσφατα ματς όπου μετρά τρεις ήττες και τρεις ισοπαλίες. Κόντρα στην ποιοτικά ανώτερη Πογκόν Σέντλιτσε ήταν καλύτερη αλλά έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Χρειάζεται βαθμούς για να ξεκολλήσει από τις επικίνδυνες θέσεις, σκοράρει αλλά και δέχεται με άνεση τέρματα. Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς της Πολόνια, υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Βισλα. Διπλασιάζει το ποντάρισμα η διπλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρεντ Σταρ-Ρουέν Γκολ-γκολ 1.85 ή γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Βίσλα Πουλάβι-Πολόνια Μπίτομ Χ2 (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr