Στράτος Διακουμόπουλος

Με Καμερούν και Ντουμπράβιτα

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2023 - 13:04

Η νίκη-πρόκριση του Καμερούν και το διπλό της Ντουμπράβιτα στην Ρουμανία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Καμερούν και Ντουμπράβιτα

Στον καταληκτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα, το Καμερούν υποδέχεται το Μπουρούντι. Το ματς θα διεξαχθεί στην πόλη Γκαρούα. Εκεί το Καμερούν θα επιδιώξει να πάρει την νίκη που θα του επιτρέψει να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης. Με ισοπαλία θα προκριθεί μόνο αν το σκορ είναι 3-3 και πάνω (4-4, 5-5 κ.λ.π). Υπάρχει θέμα στην θέση του τερματοφύλακα, καθώς απουσιάζει ο Ονανά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλοι οι παίκτες πάντως αγωνίζονται στο εξωτερικό, οι περισσότεροι στην Ευρώπη όπως και ο μπακ Μουκουντί της ΑΕΚ. Παίζει το… κεφάλι του, ο κόουτς Ριγκομπέρτ Σονγκ, «σολντ άουτ» η αναμέτρηση. Το Μπουρούντι έφθασε στην τελευταία αγωνιστική του ομίλου διεκδικώντας την μεγάλη υπέρβαση. Με ισοπαλία –και φυσικά με νίκη- στο φινάλε του γκρουπ διασφαλίζει την συμμετοχή του στην τελική φάση της διοργάνωσης. Κανένα άγχος στις τάξεις του και αυτό αποτελεί το μεγάλο όπλο του κόουτς Ετιέν Ενταραγκί και των παικτών του. Ομάδα που αρέσκεται σε επιθετικό ποδόσφαιρο, δεν… κρύβεται, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο, βάζει και δέχεται γκολ. Υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ, καθώς μόνο τέσσερις από τους παίκτες της αποστολής αγωνίζονται στο υποβαθμισμένο τοπικό πρωτάθλημα. Όλοι οι βασικοί ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι για την μεγάλη μάχη. Εδώ που έφθασαν τα πράγματα το Καμερούν θα σοβαρευτεί και θα κερδίσει, Άσος από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ρουμανίας, η Προγκρεσούλ υποδέχεται την Ντουμπράβιτα. Η Προγκρεσούλ είναι μια μικρή ομάδα από το Βουκουρέστι που θέλει απλά να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά με μικρές πιθανότητες να τα καταφέρει. Διαθέτει το μικρότερο μπάτζετ από όλες τις συμμετέχουσες, ενώ στα τέσσερα πρώτα ματς στη σεζόν, μετρά μόνο έναν κερδισμένο πόντο. Σε δύο από τις τρεις ήττες της δέχθηκε συνολικά δέκα γκολ, ενώ έχει βάλει ένα τέρμα σε τέσσερα παιχνίδια. Η Ντουμπράβιτα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, έχει συγκριτικά υψηλό μπάτζετ και θέλει να μπει στην διαδικασία των πλέι οφ ανόδου. Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της ποιοτικής Μιοβένι που πέρσι έπαιζε στην πρώτη κατηγορία. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμα που έβγαλε στο ξεκίνημα της σεζόν, αυτό είναι το πρώτο θεωρητικά βατό ματς. Οι αριθμοί και η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων προκρίνουν για νικητή την Ντουμπράβιτα. Αξίζει το ρίσκο και στο διπλό από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καμερούν-Μπουρούντι 1/1 (2.00)

Προγκρεσούλ-Ντουμπράβιτα 2 (1.85) ή 2/2 (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr