Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Ολλανδία, αντέχει η Στάμπαεκ!

Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 - 03:50

Τα γκολ στο ματς της Καμπούρ με την Βίλεμ και η διπλή ευκαιρία της Στάμπαεκ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στην Ολλανδία, αντέχει η Στάμπαεκ!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Καμπούρ υποδέχεται την Βίλεμ. Η Καμπούρ είναι μια από τις πλέον επιθετικογενείς ομάδες στην δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας,. Το μόνο που την απασχολεί είναι η δημιουργία και η επίθεση, αλλά από την άλλη πλευρά δεν βρίσκει λύσεις στα μετόπισθεν. Και τα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Παρόλα αυτά καμαρώνει στην δεύτερη θέση της κατάταξης, δεν θα αλλάξει τακτική και αγωνιστική συμπεριφορά. Δεν υπολογίζεται ο κεντρικός αμυντικός Μπέργκσμα που είναι ανέτοιμος. Η Βίλεμ βάζει και φέτος ψηλά τον πήχη αλλά για να καταφέρει την υπέρβαση και άνοδο θα πρέπει να βελτιώσει τις επιδόσεις μακριά από το γήπεδό της. Σε δύο εξόδους μετρά ισάριθμες ισοπαλίες και η αποστολή κόντρα στην Καμπούρ κάθε άλλο παρά διευκολύνει την κατάσταση σε αυτήν την κατεύθυνση. Η ομάδα από το Τίλμπουργκ στηρίζεται στην επίθεση και την άνεση στο σκοράρισμα, χρήζει βελτίωσης στην αμυντική λειτουργία. Αμφίβολος ο στράικερ Ντε Λέου. Οι αριθμοί και η αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων προϊδεάζουν για γκολ και θέαμα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Στάμπαεκ υποδέχεται την Μπραν. Η Στάμπαεκ είναι η απογοήτευση της φετινής περιόδου στην Ελίτσεριέν. Ξεκίνησε με στόχο μια ανταγωνιστική πορεία και θέση στην οκτάδα και αντ’ αυτού έχει καταπέσει στην ζώνη του υποβιβασμού. Έξι συνεχόμενες ήττες, ένας κερδισμένος πόντος σε εννιά ματς, δίχως νίκη στα 12 πιο πρόσφατα παιχνίδια, ο αποκαρδιωτικός απολογισμός για την ομάδα από το Όσλο. Ο 65χρονος Αμερικάνος κόουτς Μπομπ Μπράντλεί, πρώην του Τορόντο, ανέλαβε για να σώσει την κατάσταση, αντί του Λαρς Μπόχινεν. Από τις ομάδες που δεν ήθελαν την διακοπή του πρωταθλήματος είναι η Μπραν. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν βρει τον επιθυμητό ρυθμό, μετρούσαν τρεις συνεχόμενες νίκες στην προσπάθεια να προσεγγίσουν την πρώτη τριάδα της κατάταξης που αποτελεί τον αντικειμενικό στόχο στη σεζόν,. Στόχος της ομάδας από το Μπέργκεν να συνεχίσει εκεί που σταμάτησε με διπλό στο Όσλο. Πολύ βελτιωμένη και αμυντικά εσχάτως, δέχθηκε μόνο ένα γκολ στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Πλήρης η αποστολή. Η αλλαγή προπονητή, η διακοπή του πρωταθλήματος και το κίνητρο της επιβίωσης μας ωθούν στην διπλή ευκαιρία της Στάμπαεκ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καμπούρ-Βίλεμ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Στάμπαεκ-Μπραν 1Χ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr