Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε ΓΣΠ και Νέα Ευκαρπία!

Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 - 11:29

Τα γκολ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας και στη Νέα Ευκαρπία της Θεσσαλονίκης αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ σε ΓΣΠ και Νέα Ευκαρπία!

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη Λεμεσού. Η Ομόνοια δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη ουσίας και ψυχολογίας που στόχευσε στην Λεμεσό επί της ΑΕΛ. Πλήρωσε την επιπολαιότητα στην τελική πάσα, αλλά και το γεγονός πως έμεινε με παίκτη λιγότερο για ένα ημίχρονο. Ομάδα με επιθετικογενή αγωνιστική συμπεριφορά, σκοράρει με μεγάλη άνεση, ενώ ποντάρει πολλά στην δυναμική του ΓΣΠ όπου είναι κυριαρχική. Αντίθετα στις εξόδους της δυσκολεύεται. Ο κόουτς Σοφρώνης Αυγουστή δεν υπολογίζει στον αριστερό μπακ Σιπριάνο, στον αμυντικό μέσο Μπασιρού και στον δεξιό χαφ Σίμιτς. Ο Αρης πορεύεται σαν πρωταθλητής. Έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της ποιοτικής Πάφου, αλλά και πάλι οι δέκα βαθμοί συγκομιδής και η πρώτη θέση στην κατάταξη κρίνονται άκρως ικανοποιητικοί για τους «πράσινους». Πολλά τα ματς εσχάτως, την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε στην Πράγα με την Σπάρτα στα πλαίσια των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ηττήθηκε με 3-2. Εξαιρετική η επιθετική λειτουργία, αλλά δεν κρατά καθαρή εστία. Γκολ-γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η πρεμιέρα της Β’ Εθνικής ολοκληρώνεται με το θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β’ και τον Απόλλωνα Πόντου. Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να γίνει πρώτα το ματς του δεύτερου γύρου, καθώς υπήρχε πρόβλημα με το γήπεδο του Πολύκαστρου, όπου θα αγωνίζεται και φέτος ο Απόλλων Πόντου. Έτσι, θα γίνει πρώτα το ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στο γήπεδο του Μακεδονικού, όπου αγωνιζόταν και πέρσι ο «δικέφαλος του βορρά». Ο Πάμπλο Γκαρσία που ήταν πέρσι προπονητής πήγε στον Πανσερραϊκό. Ο Στέλιος Μαλεζάς της Κ-19 πήγε στον Μακεδονικό. Τα ηνία πέρασαν στον αμέσως επόμενο στην ιεραρχία, τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη, ο οποίος από την Κ-17 μεταπήδησε στην ομάδα Β’. Ως συνήθως ο Απόλλων Πόντου ξεκίνησε με καθυστέρηση το χτίσιμο της νέας ομάδας. Πολλά προβλήματα που ξεπεράστηκαν όταν ο χρηματοδότης Άλεξ Κάλας άνοιξε την κάνουλα και τροφοδότησε ξανά με ρευστό την ομάδα της Καλαμαριάς. Ακόμα και λίγες ημέρες προ της έναρξης του πρωταθλήματος έγιναν μεταγραφές, όχι όμως σε υψηλό επίπεδο. Ο Γάλλος πρώην παίκτης της ομάδας και συνεργάτης πέρσι του προπονητή Δημήτρη Καλαϊτζίδη ανέλαβε την τεχνική ηγεσία. Θετικό το δείγμα γραφής στο κύπελλο παρά την ήττα με 2-1 από τα πολύ ισχυρά Χανιά. Σε διαδικασία ανανέωσης ο ΠΑΟΚ Β’ είναι μεν το θεωρητικό φαβορί, αλλά η ομάδα της Καλαμαριάς έδειξε και στην Κρήτη πως ένα γκολ το έχει.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ομόνοια-Άρης Λεμεσού Γκολ-γκολ (1.80) ή Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)

ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Πόντου Γκολ-γκολ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr