Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπαστιά και Νόμε Κάλιου!

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 - 02:08

Οι νίκες της Μπαστιά στην Γαλλία και της Νόμε Κάλιου στην Εσθονία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Μπαστιά και Νόμε Κάλιου!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας, η Μπαστιά υποδέχεται την Πο. Η Μπαστιά είναι ομάδα που εδρεύει στο νησί της Κορσικής, με υψηλό μπάτζετ και κρυφή ελπίδα να παίξει ρόλο στην κούρσα για την άνοδο. Για την ώρα δεν της έχει βγει αυτή η προοπτική, από τη στιγμή που δεν έχει κερδίσει στα τρία πιο πρόσφατα ματς. Προσέχουμε ωστόσο πως το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο, αφού αντιμετώπισε την πρώτη, την δεύτερη και την πέμπτη στην κατάταξη. Τώρα βρίσκει μπροστά της… μπόσικο αντίπαλο και χρειάζεται την νίκη για να μην χάσει την επαφή με την ζώνη των μπαράζ ανόδου. Η Πο είναι μικρομεσαία ομάδα, θέλει απλά να παραμείνει στην κατηγορία. Στην κατεύθυνση αυτή πήρε αποτελέσματα κόντρα σε αντιπάλους χαμηλά στην κατάταξη, αλλά δυσκολεύεται πολύ απέναντι σε ποιοτικούς αντιπάλους. Προ ημερών ηττήθηκε 3-0 ενός έδρας από την Ανεσί, πριν από δύο εβδομάδες είχε φάει τέσσερα γκολ από την Γκινγκάμπ. Τέτοιας δυσκολίας θα είναι και η σημερινή αποστολή στην Κυριακή. Η Μπαστιά έχει σαφές προβάδισμα νίκης, αξίζει ο άσος ακόμα και από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Εσθονίας, η Κουρεσάρε υποδέχεται την Νόμε Κάλιου. Η Κουρεσάρε είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει απλά την παραμονή της στην Μαϊστριλίγκα. Σε αυτήν την κατεύθυνση ουσιαστικά τα έχει καταφέρει και το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ιδιαίτερα χαλαρή. Έτσι προέκυψαν δύο μαζεμένες βαριές ήττες με παθητικό τερμάτων επτά γκολ. Η Νόμε Κάλιου είναι μια ποιοτική ομάδα που διεκδικεί και φέτος θέση στην τριάδα και ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δίνει μάχη πόντο επόμενο με την Παϊντέ για το τελευταίο διαθέσιμο εισιτήριο και έχει ανεβάσει ρυθμούς το τελευταίο διάστημα. Στις δύο νίκες της στα τρία πιο πρόσφατα ματς πέτυχε συνολικά εννιά γκολ. Δυσκολεύεται ωστόσο κάπως περισσότερο στα μετόπισθεν, δύσκολα κρατά καθαρή εστία. Πάμε με την ποιότητα την φόρμα και το κίνητρο της Νόμε Κάλιου. Αξίζει το διπλό από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπαστιά-Πο 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)

Κουρεσάρε-Νόμε Κάλιου 2/2 (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr