Στράτος Διακουμόπουλος

Με Αστέρα Καισαριανής και γκολ!

Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:51

Η νίκη του Μικρασιατικού Αστέρα στο κύπελλο και τα γκολ στο Γκέτεμποργκ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Αστέρα Καισαριανής και γκολ!

Για την τέταρτη φάση του κυπέλλου Ελλάδας, ο Αστέρας Καισαριανής υποδέχεται σε νοκ άουτ ματς τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Μικρασιατικός Αστέρας Καισαριανής είναι η δεύτερη ομάδα εκτός από τον Αχαρναϊκό που συμμετέχει σε αυτό το επίπεδο. Ο γνωστός και ως Αστέρας Καισαριανής είναι ο κυπελλούχος Αθήνας και μία ομάδα πολύ ακριβή για τα δεδομένα της τοπικής κατηγορίας όπου αγωνίζεται. Βασικός στόχος φυσικά η άνοδος στην Γ’ Εθνική, σε αυτήν την κατεύθυνση έχει κάνει το ανάλογο ξεκίνημα στην Α’ κατηγορία Αθηνών. Στον πάγκο του Αστέρα παραμένει ο Γιώργος Τσαμόπουλος, ο οποίος διαχειρίζεται ένα ρόστερ επιπέδου εθνικής κατηγορίας. Θεωρητικά τον βολεύει η κλήρωση κόντρα σε αντίπαλο πιο κοντά στα μέτρα του για να διεκδικήσει την έκπληξη. Ο Απόλλων Παραλιμνίου εξελίσσεται σε ομάδα κυπέλλου την τελευταία διετία και σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στην εθνική διοργάνωση, όπου αρέσκεται να προχωρά μακριά στην διοργάνωση. Θα επιδιώξει να αξιοποιήσει τι πλεόνασμα εμπειρίας έναντι των γηπεδούχων για να μπορέσει να περάσει στην επόμενη φάση. Οι «κυανόλευκοι» είναι μια επιθετικογενής ομάδα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με νίκη 2-1 επί της ισχυρής Δόξας, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε με 3-2 από τον Νέστο Χρυσούπολης στην Καβάλα. Βάζει αλλά και δέχεται γκολ με μεγάλη άνεση. Ιστορικές στιγμές για τον Αστέρα που δεν έχει λόγο να φοβηθεί τους σερραίους!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Σουηδίας, η Έργκριτε υποδέχεται στο τοπικό ντέρμπι του την Γκάις στην κοινή έδρα του Ούλεβι. Η Έργκριτε αποτελεί την απογοήτευση της σεζόν στην Σουπερετάν, καθώς πλέον κατέπεσε και στην ζώνη απευθείας υποβιβασμού! Απίθανη κατάληξη για την ομάδα από το Γκέτεμποργκ που ξεκίνησε με ελπίδες ακόμα και για άνοδο, και υψηλής ποιότητας ρόστερ. Τίποτα δεν πηγαίνει καλά, για τους «κυανέρυθρους» που μετρούν τρεις ήττες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια και μόνο μία νίκη στους έξι τελευταίους αγώνες. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Η Γκάις βρήκε την κατάλληλη φόρμα την καλύτερη στιγμή καθώς κυνηγά την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Φανταστική εμφάνιση στο Γκέφλε κόντρα στην ποιοτική τοπική ομάδα, την οποία διέλυσε και θα μπορούσε να βάλει ακόμα και διψήφιο αριθμό τερμάτων. Στα δύο πιο πρόσφατα ματς έβαλε συνολικά δέκα γκολ ! Πέντε νίκες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια μετρούν οι πράσινοι. Έξτρα κίνητρο η νίκη κόντρα στη συμπολίτισσα στο Γκέτεμποργκ, Έργκριτε. Καίγονται για νίκη αμφότερες, θα μπουν γκολ στο ντέρμπι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αστέρας Καισαριανής-Απόλλων Παραλιμνίου 1Χ (2.10)

Έργκριτε- Γκάις Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr