Στράτος Διακουμόπουλος

Με Χόρσενς και ΦΚ Αϊντχόφεν!

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 00:20

Οι νίκες της Χόρσενς στη Δανία και της ΦΚ Αϊντχόφεν στην Ολλανδία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Χόρσενς και ΦΚ Αϊντχόφεν!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, η Χίλεροντ υποδέχεται την Χόρσενς. Η Χίλεροντ είναι μια ομάδα μικρής δυναμικής που θέλει απλά να παραμείνει στην κατηγορία. Ξεκίνησε με ενθουσιασμό αλλά σταδιακά κατεβαίνει στα κυβικά της. Δίχως νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, δύο μαζεμένες ήττες στην έδρα της δίχως καν να σκοράρει. Γενικά δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια. Η Χόρσενς είναι μια ομάδα ακριβή για τα δεδομένα της Λίγκας και θέλει να διεκδικήσει την άνοδο. Ξεκίνησε μουδιασμένα, αλλά σταδιακά βρήκε τα πατήματά της. Τρεις νίκες και μία ισοπαλία στην τελευταία τετράδα αγώνων την έβαλε στο κόλπο της ανόδου, έστω μέσα από την διαδικασία των πλέι οφ. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία σε αυτό το διάστημα, με μόνο ένα γκολ παθητικό σε τέσσερα παιχνίδια. Η Χόρσενς είναι καλύτερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα. Αξίζει η απόδοση του διπλού!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας η ΦΚ Αϊντχόφεν υποδέχεται την Ντόρντρεχτ. Η ΦΚ Αϊντχόφεν πέρασε δύσκολες στιγμές στο Άμστερνταμ κόντρα στον αποφασισμένο και ενισχυμένο από παίκτες της πρώτης ομάδας, Άγιαξ. Είχε ωστόσο την ψυχραιμία και την ποιότητα για να πάρει στο φινάλε τον πόντο ουσίας και κυρίως ψυχολογίας. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες μετρούν οι κυανόλευκοι που πάντως χρειάζονται νίκες στην μάχη που δίνουν για μια θέση στα πλέι οφ ανόδου. Και τα έξι πρώτα ματς της σεζόν εξελίχθηκαν σε Under. Η Ντόρντρεχτ έχει αλλάξει αγωνιστική εικόνα εσχάτως. Από εκεί που ήταν μια άκρως επιθετικογενής ομάδα, πλέον προσέχει περισσότερο την άμυνά της και κατάφερε να κρατήσει καθαρή εστία στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια. Αήττητο σερί πέντε αγώνων τρέχει κόντρα στις αρχικές προβλέψεις φέρεται αν διεκδικεί θέση στα πλέι οφ για την άνοδο. Κανένα άγχος πάντως σε αυτήν την κατεύθυνση, Όλοι οι βασικοί παίκτες είναι διαθέσιμοι, δεν θα αλλάξει η πετυχημένη ενδεκάδα. Άλλη κλάση η Αϊντχόφεν χρειάζεται την νίκη και μπορεί να την πάρει!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χίλεροντ-Χόρσενς 2 (2.35)

ΦΚ Αϊντχόφεν-Ντόρντρεχτ 1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr