Στράτος Διακουμόπουλος

Ασος ο Ατρόμητος, γκολ στο ΓΣΠ!

Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου 2023 - 02:31

Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στη Σούπερ Λίγκα και τα γκολ στο ΓΣΠ αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Ασος ο Ατρόμητος, γκολ στο ΓΣΠ!

Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Ατρόμητος δίνει μόλις το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι του, καθώς μέχρι τώρα αγωνιζόταν κυρίως μακριά από το Περιστέρι. Ξεκίνησε τη σεζόν με στόχο να διεκδικήσει μία θέση στα πλέι οφ, είχε πολλές απώλειες, καθώς χρειάστηκε χρόνο για να ενσωματώσει τους νέους παίκτες και ειδικά όσους αποκτήθηκαν το τελευταίο διάστημα και θέλει οπωσδήποτε το πρώτο τρίποντο στο γήπεδο του. Ο Ουαλός κόουτς Κρις Κόλμαν περιμένει καλύτερη αμυντική λειτουργία, καθώς δέχεται εύκολα γκολ και στο μοναδικό εντός έδρας ματς παραχώρησε ισοπαλία στον Βόλο (1-1). Και για τον Αστέρα είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι στο Περιστέρι, καθώς θέλει να κυνηγήσει κάτι καλύτερο φέτος και συγκεκριμένα μία θέση στην πρώτη εξάδα. Η ομάδα της Τρίπολης προέρχεται από την πολύτιμη νίκη στον Βόλο στο τελευταίο ματς μακριά από το γήπεδο της, ενώ και οι δύο ήττες που είχε εκτός, ήταν από ΠΑΟΚ και Άρη. Ο Αστέρας σκοράρει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια του, αλλά δέχεται και γκολ. Όλο την… γυροφέρνει την πρώτη νίκη στη σεζόν ο Ατρόμητος. ήρθε η ώρα να την κατακτήσει!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας. Διά πυρός και σιδήρου ο ΑΠΟΕΛ πήρε την νίκη κόντρα στην ποιοτική Πάφο και έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί τριών αγώνων δίχως νίκη. Έπεσαν κορμιά στο ΓΣΠ, έδειξαν χαρακτήρα οι γαλαζοκίτρινοι που πρωτίστως πήραν ψυχολογία για να συνεχίσουν την προσπάθεια και να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Ο Πορτογάλος κόουτς Ρικάρντο Σα Πίντο εδραίωσε τη θέση του στον πάγκο. Ο Εθνικός είναι μια άκρως επιθετικογενής ομάδα και το επιβεβαίωσε στην αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα όπου πανηγύρισε την δεύτερη νίκη στη σεζόν. Η έκπληξη σε αυτό το ματς έχει να κάνει με το γεγονός πως η ομάδα από την Άχνα κράτησε και καθαρή εστία. Τα τέσσερα πρώτα ματς στη σεζόν εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Ο Ισπανός προπονητής Άνχελ Λόπεθ υπολογίζει σε πλήρη αποστολή, δεν αλλάζει πρόσωπα και τακτική για τους «κυανόλευκους» που θα παίξουν και στο ΓΣΠ επιθετικά. Πολύ χαμηλά ο άσος, πληρώνει καλύτερα το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1 (2.25)

ΑΠΟΕΛ-Εθνικός Άχνας Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr