Στράτος Διακουμόπουλος

Η Goal και η Νέα Σαλαμίνα

Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου 2023 - 11:36

Τα γκολ της… Γκολ στη Γαλλία και η νίκη της Νέας Σαλαμίνας στην Κύπρο αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Η Goal και η Νέα Σαλαμίνα

Για το πρωτάθλημα Νασιονάλ της Γαλλίας, η νεοφώτιστη Γκολ υποδέχεται στη Λιόν, την Σατορού. Η Γκολ… τιμώντας το όνομά της, παίζει επιθετικά και σκοράρει με συνέπεια, αλλά από την άλλη πλευρά είναι ευάλωτη στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τρία πιο πρόσφατα ματς. Παραμένει οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται η Σατορού. Έμπειρη ομάδα, που στόχευε σε διεκδίκηση της ανόδου, αλλά η κάκιστη αμυντική λειτουργία δεν της επιτρέπει να ξεκολλήσει από τις χαμηλές θέσεις. Δίχως νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Τα τρία εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο αναμένουμε και σήμερα.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Καρμιώτισσα. Η Νέα Σαλαμίνα ήταν ανταγωνιστική στην πολύ δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας και ανταμείφθηκε με εκτός προγράμματος πόντο. Αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων για την ομάδα από την Αμμόχωστο, με τρεις ισοπαλίες όμως σε αυτό το διάστημα. Οι «ερυθρόλευκοι» δημιουργούν ευκαιρίες και σκοράρουν με άνεση. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Ούτε η αλλαγή προπονητή βοήθησε την Καρμιώτισσα να πανηγυρίσει την νίκη στο στοχευμένο ματς με τον Οθέλλο Αθηένου. Η ομάδα από τα Πάνω Πολεμίδια είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες, αλλά για μια ακόμα φορά αποδείχθηκε αναποτελεσματική στην τελική προσπάθεια και αρκέστηκε στον πόντο. Τουλάχιστον μπήκε στοπ στο αρνητικό σερί τριών ηττών, αλλά η εικόνα της εξακολουθεί να προβληματίζει. Μόνο ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς το ισχνό ενεργητικό των «ροσονέρι». Καλύτερη ομάδα η Νέα Σαλαμίνα, πληρώνει ο άσος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκολ-Σατορού Goal και over 2,5 γκολ (2.55) ή γκολ-γκολ (1.90)

Νέα Σαλαμίνα-Καρμιώτισσα 1 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr