Στράτος Διακουμόπουλος

Πληρώνει η Στάμπαεκ, γκολ στο Δασάκι!

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2023 - 12:43

Η καλοπληρωμένη νίκη της Στάμπαεκ στη Νορβηγία και τα γκολ στο Δασάκι της Κύπρου αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Πληρώνει η Στάμπαεκ, γκολ στο Δασάκι!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Στάμπαεκ υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η Στάμπαεκ μετρούσε 14 ματς δίχως νίκη, αλλά κόντρα στην Χαμ Καμ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της περιόδου. Εξαιρετική εικόνα για την ομάδα από το Όσλο, που χειροκροτήθηκε θερμά από τον κόσμο της που εξακολουθεί αν στηρίζει ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο. Παραμένει βέβαια οριακά στην ζώνη υποβιβασμού, χρειάζεται ένα ακόμα τρίποντο κόντρα στην βαθμολογικά άνετη Λίλεστρομ για να βγει στον αφρό. Σε μια-δυο περιπτώσεις που δόθηκε η ευκαιρία στην Λίλεστρομ να κοιτάξει ψηλότερα και να κυνηγήσει την τέταρτη θέση αποδείχθηκε πως δεν έχει την ποιότητα και την δυναμική για την υπέρβαση. Η εντός έδρας ήττα από την Μπραν την στέλνει ουσιαστικά σε... διακοπές ενόψει του καταληκτικού σκέλους της περιόδου. Μόνο μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τους «κιτρινόμαυρους» που έχουν για ταβάνι τους την εξάδα. Μονόπλευρο το βαθμολογικό κίνητρο. Πληρώνει χρυσάφι ο άσος!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται την ΑΕ Λεμεού. Ο Εθνικός πήγε με την συνηθισμένη τακτική αγωνιζόμενος άκρως επιθετικά στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ και το πλήρωσε. Η ομάδα από την Άχνα παραμένει ιδιαίτερα ευάλωτη στην αμυντική λειτουργία και όσο δεν διορθώνει εκεί τα κακώς κείμενα θα πηγαίνει στράφι η ποιότητα που βγάζει στην δημιουργία και την επίθεση. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς, τα τρία εξ’ αυτών και όβερ 3,5 γκολ. Πλήρης η αποστολή των κυανόλευκων. Την έχει πάρει για τα καλά η κάτω βόλτα την ΑΕΛ που δείχνει πως για μια ακόμα σεζόν θα κινηθεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Μόνο ένας κερδισμένος πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο αποκαρδιωτικός απολογισμός για τους «γαλαζοκίτρινους» που ψάχνουν από κάπου να πιαστούν. Η άμυνα αποτελεί αρνητικό σημείο αναφοράς, τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Σημαντικές ξανά οι απουσίες στα μετόπισθεν αφού θα λείψουν οι Μεντόσα, Τσούκα, Φιλίποβιτς και Ντεγοέστ. Γκολ και θέαμα στο Δασάκι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Στάμπαεκ-Λίλεστρομ 1 (2.75)

Εθνικός Άχνας-ΑΕ λεμεσου Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr