Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ελτσε και γκολ

Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023 - 02:35

Η νίκη της Ελτσε στην Ισπανία και τα γκολ στο Χέλσινγκορ της Δανίας αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Ελτσε και γκολ

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας, η Ελτσε υποδέχεται την Ανδόρρα. Η Ελτσε υποβιβάστηκε από την μεγάλη κατηγορία, έριξε το μπάτζετ, αλλά οι επιτελείς της πίστευαν πως το ρόστερ είναι επαρκές για να σταθεί ανταγωνιστικά στην Σεγούντα Ντιβιζιόν. Λάθος οι υπολογισμοί, καθώς οι «πράσινοι» παραπαίουν στην ζώνη υποβιβασμού και ψάχνουν από κάπου να κρατηθούν. Ένας πόντος στα τρία πιο πρόσφατα ματς, μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, σαφώς πιο αξιόπιστη όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Η Ανδόρρα είναι μια μικρομεσαία ομάδα που στοχεύσει απλά στην παραμονή. Και αυτή διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος, όπως αποτυπώνεται στο ενεργητικό ενός πόντου σε τρία ματς και μίας νίκης στα επτά τελευταία. Κλασική ομάδα έδρας, στις τρεις πιο πρόσφατες αποστολές μετρά ισάριθμες ήττες με συνολικό παθητικό δέκα γκολ ! Αν δεν κερδίσει και αυτήν την ομάδα η Ελτσε, ας… ετοιμάζεται για δεύτερο σερί υποβιβασμό.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, η Χέλσινγκορ υποδέχεται την Βεντσάισελ. Η Χέλσινγκορ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που στόχευσε στην εξάδα των πλέι οφ για την άνοδο, αλλά στην πράξη αδυνατεί να ανταποκριθεί στις μεγάλες προσδοκίες των στελεχών της. Με μόλις μία νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς υποχώρησε στην προτελευταία θέση, πληρώνοντας κατά κύριο λόγο τις αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Βεντσάισελ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος και από εκεί που φαινόταν να εδραιώνει την θέση της στην ζώνη των πλέι οφ πλέον δεν είναι καθόλου σίγουρη γι’ αυτό. Μόνο ένας πόντος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα που εδρεύει στην χερσόνησο της Γιουτλάνδης. Και εκεί η βελτίωση στην άμυνα αποτελεί το ζητούμενο. Τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα στο Χέλσινγκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ελτσε-Ανδόρρα 1 (2.10)

Χέλσινγκορ-Βεντσάισελ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr