Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ρέγκενσμπουργκ και Παναχαϊκή!

Σάββατο, 14 Οκτωβρίου 2023 - 01:28

Η νίκη της Ρέγκενσμπουργκ στην Γερμανία και η διπλή ευκαιρία της Παναχαϊκής αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Με Ρέγκενσμπουργκ και Παναχαϊκή!

Για την τρίτη κατηγορία της Γερμανίας, η Ρέγκενσμπουργκ υποδέχεται την Λούμπεκ. Η Ρέγκενσμπουργκ διάγει περίοδο φορμαρίσματος που έφθασε στο αποκορύφωμά της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ίνγκολσταντ. Εκεί έκανε την καλύτερη εμφάνιση της περιόδου, έβαλε τέσσερα γκολ, θα μπορούσε και άλλα τόσα ! Τρεις μαζεμένες νίκες, μπήκε στην ζώνη των πλέι οφ για την άνοδο που αποτελεί υψηλό στόχο στη φετινή περίοδο. Μαχητικό πνεύμα, έχει ηττηθεί μόνο μία φορά στη φετινή περίοδο, σκοράρει με συνέπεια. Η Λούμπεκ πληρώνει την απειρία της σε αυτό το επίπεδο και παίρνει λιγότερα από όσα αξίζει με βάση της απόδοσή της. Και στην αναμέτρηση με την μικρή Φράιμπουργκ έμεινε με άδεια τα χέρια, ενώ βάση ευκαιριών θα μπορούσε να κερδίσει. Είχαν προηγηθεί τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ παραμένει δίχως νίκη στα επτά πιο πρόσφατα ματς και πλέον βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια. Πάμε με την έδρα, την φόρμα και την ποιότητα της Ρέγκενσμπουργκ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Γιούχτας υποδέχεται την Παναχαϊκή. Και το δεύτερο εντός έδρας ματς της σεζόν για λογαριασμό του Γιούχτα δεν θα διεξαχθεί στις Αρχάνες Ηρακλείου όπου εδρεύει αλλά στο Βουζουνεράκειο της Ιεράπετρας. Μεγάλο ντεζαβαντάζ για μια ομάδα που αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Β’ Εθνική και πρέπει να αλλάζει νομό για να αγωνίζεται, δίχως την μαζική στήριξη των οπαδών της. Εντός προγράμματος τα μέχρι τώρα αποτελέσματα με εύκολη νίκη επί του Διαγόρα και ήττα στην Καλαμάτα. Η Παναχαϊκή είναι μια νέα ομάδα, δίχως την αίγλη του παρελθόντος που θέλει απλά να διασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Έχασε και από τον Παναθηναϊκό Β’ στην Πάτρα και αυτό λέει πολλά για το πόσο δύσκολη θα είναι η φετινή σεζόν, χώρια ότι αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον Αχαρναϊκό που παίζει στο τοπικό πρωτάθλημα! Δεν σκοράρουν οι ροσονέρι, δεν έβαλαν ούτε ένα γκολ στα τρία επίσημα ματς της σεζόν. Τουλάχιστον είναι αξιόπιστη στην άμυνα η ομάδα του Στέφανο Φραντσιόζα. Πολύ χαμηλά ο άσος, αξίζει η διπλή ευκαιρία των αχαιών!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ρέγκενσμπουργκ- Λούμπεκ 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)

Γιούχτας-Παναχαϊκή Χ2 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr