Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Πεσκάρα και η Λεβάντε!

Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 00:56

Τα γκολ στην Πεσκάρα της Ιταλίας και η νίκη της Λεβάντε στην Ισπανία αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στην Πεσκάρα και η Λεβάντε!

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, η Πεσκάρα υποδέχεται την Βις Πέζαρο. Η Πεσκάρα είναι μια ομάδα υψηλού μπάτζετ που στοχεύει στην άνοδο και για την ώρα οδεύει σε αυτήν την κατεύθυνση. Προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, αλλά την περασμένη αγωνιστική υπέστη απρόβλεπτη ήττα από την Πινέτο με 1-0. Ομάδα με μεγάλη άνεση στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά και θέματα στα μετόπισθεν. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Βις Πέζαρο είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία. Ομάδα που επίσης διαθέτει ευχέρεια στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά έχει θέματα στα μετόπισθεν. Τα δύο πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σ γκολ-γκολ και όβερ 3.5 γκολ. Θα παλέψει για τον πόντο στην Πεσκάρα, δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα αλλά μπορεί να συνεισφέρει στο καλοπληρωμένο γκολ-γκολ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορία της Ισπανίας, η Λεβάντε υποδέχεται την Φερόλ. Η Λεβάντε και στη φετινή περίοδο συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για την άνοδο. Το επιβεβαιώνει με την καλή της παρουσία, καθώς τρέχει αήττητο σερί πέντε αγώνων, με τρεις νίκες το τελευταίο διάστημα. Εξαιρετική η αμυντική λειτουργία με μόλις ένα γκολ παθητικό σε αυτά τα πέντε ματς. Βρίσκεται σταθερά στην ζώνη πλέι οφ, απέχει μόνο έναν πόντο από την προνομιούχο δυάδα που οδηγεί απευθείας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Από την άλλη πλευρά, η Φερόλ είναι μια νεοφώτιστη ομάδα, που όβως διαθέτει ποιότητα και φανέλα. Θέλει να κάνει μια ανταγωνιστική σεζόν μακριά από κινδύνους και για την ώρα τα καταφέρνει. Ισχυρή στην έδρα της όπου είναι αήττητη φέτος, αλλά ευάλωτη εκτός, με δύο μαζεμένες ήττες και παθητικό 5-0 στις τελευταίες εξόδους. Η αγωνιστική συμπεριφορά και η ποιότητα των δύο ομάδων μας οδηγεί στην επικράτηση της Λεβάντε. Πληρώνει χρυσάφι και ο άσος από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Πεσκάρα-Βις Πέζαρο Γκολ-γκολ (2.25)

Λεβάντε-Φερόλ 1 (1.85) ή 1/1 (3.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr