Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Βερτσέλι και Στεάουα!

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 - 02:05

Τα γκολ στο Βερτσέλι της Ιταλίας και η νίκη της CSA Στεάουα στην Ρουμανία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στο Βερτσέλι και Στεάουα!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ρουμανίας η CSA Στεάουα υποδέχεται την Τσικζερέντα. Η Στεάουα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, «ψάχνεται» τα τελευταίο χρόνια για να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει την άνοδο, το ίδιο σκοπεύει και φέτος, αλλά της λείπει η αποτελεσματικότητα μακριά από την έδρα της. Στο Βουκουρέστι προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες και εκεί ποντάρει και για να μπει στην ζώνη των πλέι οφ. Εξαιρετική η επιθετική λειτουργία, σκοράρει με συνέπεια. Η Τσικζερέντα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά να μείνει στην κατηγορία και σε αυτήν την κατεύθυνση τα καταφέρνει μια χαρά, Τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς ο απολογισμός για την ομάδα που βρίσκεται στα σύνορα της Ουγγαρίας και με τη σειρά της στηρίζεται στην έδρα και την άμυνα. Η έδρα, η ποιότητα και το κίνητρο μας οδηγούν στον άσο της Στεάουα, που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Για την τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, η Προ Βερτσέλι υποδέχεται την Νοβάρα. Η Προ Βερτσέλι ομάδα που ανεβοκατεβαίνει ανάμεσα ες δεύτερη και τρίτη κατηγορία θέλει και φέτος να επιστρέψει στην Serie B, αλλά της λείπει η σταθερότητα. Βρίσκεται στην ζώνη των πλέι οφ, σκοράρει και δέχεται με άνεση τέρματα, τα τρία από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 3,4 γκολ. Ανάλογης δυναμικής και στόχων ομάδα είναι και η Νοβάρα. Επίσης με παραστάσεις στην δεύτερη κατηγορία, αλλά βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο μήνα, με έναν πόντο σε έξι ματς. Εξαιρετική στην επίθεση, αλλά με πολλά θέματα στα μετόπισθεν. Σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Πιθανό αν σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

CSA Στεάουα-Τσικζερέντα 1 (2.10)

Προ Βερτσέλι-Νοβάρα Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr