Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Νεάπολη και Δασάκι!

Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024 - 00:43

Τα γκολ στην Νεάπολη της Θεσσαλονίκης και στο Δασάκι της Κύπρου, αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ σε Νεάπολη και Δασάκι!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Μακεδονικός υποδέχεται τον Αιολικό. Ο Μακεδονικός ήταν η ευχάριστη έκπληξη στον πρώτο γύρου του βόρειου ομίλου, αλλά έφθασε στο φινάλε του έτους με εμφανή κόπωση. Το πλήρωσε ιδιαίτερα στο τελευταίο παιχνίδι κόντρας τον Ηρακλή από τον οποίο συνετρίβη. Ό, τι πρέπει ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος για τους πράσινους, προκειμένου να ανακάμψουν και αν επιστρέψουν σε θετικό πρόσημο, με υψηλό στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς, τα έξι εξ’ αυτών και όβερ 2,5 γκολ. Ο Αιολικός δεν έχει βρει την σταθερότητα που θα μπορούσε βάση του ποιοτικού ρόστερ που διαθέτει. Η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι επιστρέφοντας στην Β’ Εθνική έπειτα από 37 χρόνια αλλά δεν έχει καταφέρει να κινηθεί στα προσδοκώμενα επίπεδα. Δίχως νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια. Γίνονται εκ νέου ανακατατάξεις στο ρόστερ σύμφωνα με τις εισηγήσεις του Σέρβου κόουτς Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς. Και οι δύο ομάδες μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα στην Νέα Ευκαρπία!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Κύπρου, ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται την Νέα Σαλαμίνα. Αν μία ομάδα ήθελε επειγόντως την διακοπή για τις γιορτές αυτή είναι ο Εθνικός Άχνας. Με έναν κερδισμένο πόντο σε έξι παιχνίδια οι κυανόλευκοι κατρακυλούσαν σε γκρεμό δίχως φρένα. Ακόμα και στο καταληκτικό ματς της χρονιάς με τον νεοφώτιστο Οθέλλο ο Εθνικός έμεινε ξανά με άδεια τα χέρια πληρώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες (2-1). Ο κόουτς Μαρίνος Σατσιάς παραμένει στο πόστο του. Τα πέντε από τα επτά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Η Νέα Σαλαμίνα έφθασε… ασθμαίνοντας στο φινάλε του έτους από τη στιγμή που πήρε μόνο μία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Η ζώνη των πλέι οφ που αποτελεί υψηλό στόχο απομακρύνεται για την ομάδα από την Αμμόχωστο που ανασυντάχθηκε και θέλει να τρέξει θετικό σερί στο ξεκίνημα του 2024. Θα πρέπει να τα καταφέρει ωστόσο χωρίς τον αρχισκόρερ Ντιέγκο Ντορεγκαράι. Ο Αργεντίνος στράικερ με επτά γκολ στο ενεργητικό του παραχωρήθηκε στην Ουνιβερσιτάριο Λίμα του Περού. Ακόμα και έτσι μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοράρισμα οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο ματς!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακεδονικός-Αιολικός Γκολ-γκολ (2.10)

Εθνικός Αχνας-Νέα Σαλαμίνα Γκολ-γκολ και όβερ 2.5 γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr