Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Αφρική, άσος η Ντέρμπι

Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 - 12:48

Τα γκολ στο ματς του Καμερούν με την Γουινέα και η νίκη της Ντέρμπι στην Αγγλία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στην Αφρική, άσος η Ντέρμπι

Σε εναρκτήριο ματς για τον τρίτο όμιλο του Κόπα Άφρικα που θα διεξαχθεί στην πόλη Γιαμουσούκρο της Ακτής Ελεφαντοστού, το Καμερούν αντιμετωπίζει την Γουινέα. Το Καμερούν δεν βρίσκεται στην καλύτερη περίοδο της ιστορίας του και διάγει αγωνιστική κάμψη. Ο κόουτς Ριγκομπέρτ Σονγκ παρουσιάζεται καθησυχαστικός και επιμένει πως τα «λιοντάρια» θα… βρυχηθούν ξανά στα γήπεδα της Ακτής. Η Γουινέα είναι μια ομάδα ποιότητας που θέλει να κάνει την υπέρβαση και στην κατεύθυνση αυτή πάει με αισιοδοξία στα γήπεδα της Ακτής Ελεφαντοστού. Τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών έχουν ανεβάσει την ψυχολογία στις τάξεις των «ελεφάντων», μένει να επιβεβαιωθούν οι μεγάλες προσδοκίες στην πράξη. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Λιγκ 1 στην Αγγλία, η Ντέρμπι υποδέχεται την Μπέρτον. Η Ντέρμπι είναι μια ιστορική ομάδα που παλεύει για την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς μετρούν τα κριάρια που σκοράρουν με μεγάλη άνεση. Γκολ-γκολ και όβερ 3,5 τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία. Η Μπέρτον Άλμπιον προσπαθεί αν μείνει μακριά από περιπέτειες. Με μόλις δύο νίκες σε 12 ματς ωστόσο όλο και πλησιάζει στην επικίνδυνη ζώνη. Δεν σκοράρει. Και τα πέντε τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ. Λογικά θα κερδίσει εύκολα η Ντέρμπι!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Καμερούν-Γουινέα Γκολ-γκολ (2.10)

Ντέρμπι –Μπέρτον 1/1 (2.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr