Στράτος Διακουμόπουλος

Η Αλγερία και η… πονηρή ισοπαλία!

Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 02:11

Η νίκη της Αλγερίας και η «πονηρή» ισοπαλία στο ματς Γουινέα-Σενεγάλή αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Η Αλγερία και η… πονηρή ισοπαλία!

Σε αγώνα για τον τέταρτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, η Μαυριτανία αντιμετωπίζει την Αλγερία. Η Μαυριτανία αποτελεί μια από τις πλέον αδύναμες ομάδες στην τελική φάση και το επιβεβαίωσε στο ξεκίνημα του γκρουπ. Δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, πλέον χρειάζεται μόνο νίκη στο φινάλε για να ελπίζει σε πρόκριση. Η ποιοτική Αλγερία προκαλεί προβληματισμό με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα. Καλά-καλά δεν έχει διασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και για να τα καταφέρει χρειάζεται την νίκη. Αν το κάνει θα περάσει είτε απευθείας, είτε ως καλύτερη τρίτη, αλλά σε κάθε περίπτωση χρειάζεται και για λόγους ψυχολογίας καλή εμφάνιση και πολλά γκολ. Θα κερδίσει η Αλγερία, αξίζει το διπλό από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Αγώνας για τον τρίτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, ανάμεσα στην Γουινέα και την Σενεγάλη. Μια χαρά τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής η Γουινέα στο γκρουπ. Της αρκεί η ισοπαλία κόντρα στην ήδη προκριθείσα Σενεγάλη για να περάσει και μαθηματικά στην επόμενη φάση ως δεύτερη. Η Σενεγάλη πήγε ως κάτοχος του τροπαίου στα γήπεδα της Ακτής και εκεί επιβεβαιώνει την τεράστια ποιότητα και δυναμική της. Ήδη διασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση, απομένει και η πρωτιά για το γόητρο που θα οριστικοποιηθεί αν πάρει τουλάχιστον ισοπαλία με την Γουινέα. Αποτέλεσμα που βολεύει απόλυτα και τις δυο ομάδες, σκεφτόμαστε και ποντάρουμε… Ελληνικά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μαυριτανία-Αλγερία 2/2 (2.10)

Γουινέα-Σενεγάλη Χ (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr