Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στη Λεμεσό, πρόκριση για Τυνησία!

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 - 03:40

Τα γκολ στο ντέρμπι Κυπέλλου στη Λεμεσό και η νίκη-πρόκριση της Τυνησίας στο Κόπα Άφρικα αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στη Λεμεσό, πρόκριση για Τυνησία!

Σε νοκ άουτ ματς για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Κύπρου, Απόλλων Λεμεσού αντιμετωπίζει την ΑΕ Λεμεσού. Ο Απόλλων Λεμεσού ξεκίνησε με όνειρα τη σεζόν αλλά έπειτα από πολλά σκαμπανεβάσματα και αλλαγές προπονητών εξακολουθεί να βρίσκεται έξω από την ζώνη των πλέι οφ. Μοναδική διέξοδος επιτυχίας στη φετινή περίοδο το Κύπελλο για τους «κυανόλευκους». Σε κατήφορο διαρκείας βρίσκεται η ΑΕ Λεμεσού, από τη στιγμή που προέρχεται από τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία υποδεχόμενη τον Εθνικό Άχνας στο πρωτάθλημα. Τέλος και ο Φινλανδός προπονητής Τόνι Κόσκελα, στη θέση του προσλήφθηκε και θα κάνει ντεμπούτο ο Αλέξης Γαρπόζης. Σε γκολ-γκολ και όβερ 3,5 γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα ματς. Γκολ αναμένουμε σήμερα!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε αγώνα για τον πέμπτο προκριματικό όμιλο του Κόπα Άφρικα, που διεξάγεται στην Ακτή Ελεφαντοστού, η Νότια Αφρική αντιμετωπίζει την Τυνησία. Η Νότια Αφρική έβγαλε ιδανική αντίδραση για την υποτονική εμφάνιση της πρεμιέρας, από τη στιγμή που διέλυσε στο γειτονικό ντέρμπι την Ναμίμπια. Πλέον, βολεύεται και με ισοπαλία. Ποιος να το περίμενε πως η Τυνησία θα έκλεινε τις δύο πρώτες αγωνιστικές στον όμιλο με μόνο έναν πόντο στο ενεργητικό της. Και όμως συνέβη και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στα σχοινιά. Χρειάζεται πάση θυσία νίκη για να ελπίζει στην πρόκριση και έχει την ποιότητα για να τα καταφέρει!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Απόλλων Λεμεσού-ΑΕ Λεμεσού Γκολ-γκολ (2.10)

Νότια Αφρική-Τυνησία 2 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr