Στράτος Διακουμόπουλος

Ξεσπά η Μακάμπι, κόρνερ στο Περιστέρι!

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2024 - 12:12

Η νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και τα κόρνερ του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Ξεσπά η Μακάμπι, κόρνερ στο Περιστέρι!

Για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπήκε με το αριστερό στο 2024, όπου μετρά μόνο μία νίκη σε πέντε παιχνίδια και πλέον ο ανταγωνισμός βρίσκεται στον πόντο. Νέα απροσδόκητη γκέλα στην έδρα της Χάποελ Πετάχ Τίκβα, ψάχνει κάπου για να ξεσπάσει. Η Χάποελ Ιερουσαλήμ ολοκληρώνει έναν κύκλο ιδιαίτερα απαιτητικών αναμετρήσεων κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Έτσι, προέκυψε ο απολογισμός ενός μόνο πόντου στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Τα πέντε από τα επτά τελευταία ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Αξίζει ο άσος από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε επαναληπτικό προημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Ο Ατρόμητος έκανε την έκπληξη και κέρδισε στη Λεωφόρο 2-1 και προφανώς θα επιδιώξει να επισφραγίσει την πρόκριση στο Περιστέρι. Στο πρωτάθλημα πάντως έχασε από ΑΕΚ και Παναιτωλικός δεχόμενος συνολικά οκτώ γκολ! Ο Παναθηναϊκός έχει θέσει ως στόχο το νταμπλ. Δεν θέλει να μείνει εκτός Κυπέλλου και θα πάει στα δυτικά προάστια για την νίκη-πρόκριση. Δεν ισχύει το εκτός δρας γκολ. σε κάθε περίπτωση θα πιέσει και θα συνεχίσει να το κάνει ακόμα και αν προηγηθεί. Επιλέγουμε τα κόρνερ του Παναθηναϊκού!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Χάποελ Ιερουσαλήμ 1/1 (2.10)

Ατρόμητος-Παναθηναϊκός Ο Παναθηναϊκός πάνω από 6,5 κόρνερ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr