Στράτος Διακουμόπουλος

Ξεσπά η Εμεν, γκολ στο Κύπελλο Ασίας!

Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2024 - 12:35

Η επιστροφή της Έμεν στις νίκες και τα γκολ στο ματς Αυστραλία-Νότια Κορέα αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Ξεσπά η Εμεν, γκολ στο Κύπελλο Ασίας!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Έμεν υποδέχεται την ΦΚ Αϊντχόφεν. Απίθανο το ντεφορμάρισμα της Έμεν, προέρχεται από έξι συνεχόμενες ήττες (!), ενώ πρόκειται για ομάδα υψηλού μπάτζετ και στόχο την άνοδο. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς. Σε ανάλογη αγωνιστική κατάστασης η ΦΚ Αϊντχόβεν προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και συντελεστή τερμάτων 1-13! Να η ευκαιρία για την Έμεν προκειμένου να πατήσει φρένο στον κατήφορο, αξίζει ο άσος ακόμα και από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Σε νοκ άουτ προημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ασίας, η Αυστραλίοα αντιμετωπίζει τα Νότια Κορέα. Η Αυστραλία θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στην επίδειξη δύναμης που έκανε στην φάση των «16» όταν διέλυσε την Ινδονησία (4-0). Θα μπορούσαν ακόμα μεγαλύτερο σκορ οι «σοκερούς» που θέλουν να σηκώσουν την κούπα. Επαιξε με την φωτιά αλλά δεν κάηκε η Νότια Κορέα που ισοφάρισε στην τελευταία φάση των καθυστερήσεων κόντρα στην Σαουδική Αραβία (1-1) και στη συνέχεια επικράτησε στα πέναλτι στη φάση των «16». Απόλυτα επιθετικογενής ομάδα, δημιουργεί πολλές κλασικές ευκαιρίες σε κάθε ματς και σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται επίσης πολύ εύκολα γκολ. Γκολ-γκολ και τα τέσσερα ματς στη διοργάνωση, ακόμα λένα αναμένουμε σήμερα στο Κατάρ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Εμεν-ΦΚ Αϊντχόφεν 1 (1.75) ή 1/1 (2.75)

Αυστραλία-Νότια Κορέα Γκολ-γκολ (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr