Στράτος Διακουμόπουλος

Ασος η Παναχαϊκή, γκολ στην Πραΐα!

Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου 2024 - 03:47

Η ακριβοπληρωμένη νίκη της Παναχαϊκής και τα γκολ στην Πορτογαλία, αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Ασος η Παναχαϊκή, γκολ στην Πραΐα!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Παναχαϊκή υποδέχεται την Ηλιούπολη. Η Παναχαϊκή επιβεβαίωσε την δυναμική που την χαρακτηρίζει το τελευταίο διάστημα στην ιδιαίτερα απαιτητική αναμέτρηση με τα Χανιά, όπου επικράτησε κόντρα σε θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο. Η ομάδα της Πάτρας δημιουργεί και σκοράρει με συνέπεια. Η Ηλιούπολη ήταν για μια ακόμα άκρως ανταγωνιστική και αποτελεσματική στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα και πήρε δίκαια μια ακόμα σημαντική νίκη που την φέρνει σε απόσταση αναπνοής από την δεύτερη θέση. Τρεις συνεχόμενες νίκες για τους «κυανέρυθρους» οι οποίοι δεν δέχθηκαν ούτε ένα γκολ σε αυτά τα ματς. Κλασικό ματς Β’ Εθνικής, όπου το βαθμολογικό κίνητρο μπορεί να κάνει την διαφορά!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, η Εστορίλ υποδέχεται την Εστρέλα Αμαδόρα. Η Εστορίλ προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες και στόχευε σε επανεκκίνηση στην αναμέτρηση με την Ρίο Άβε, αλλά πλήρωσε για ια ακόμα φορά λάθος στην άμυνα (1-1). Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα από την Πραΐα. Η Εστρέλα είναι μια ομάδα που παλεύει για να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά στην κατεύθυνση αυτή μπαίνει ανάχωμα η κάκιστη αμυντική λειτουργία. Όλες οι αδυναμίες της παρουσιάστηκαν ακόμα περισσότερο στο ματς με την Μπενφίκα όπου δέχθηκε σωρεία φάσεων στην άμυνα και έτσι έμενε για έκτο ματς μακριά από τις νίκες. Γκολ-γκολ εξελίχθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Παναχαϊκή-Ηλιούπολη 1 (2.75)

Εστορίλ-Εστρέλα Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2,35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr