Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στον Βόλο, μάχη στο Βουκουρέστι!

Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2024 - 13:12

Τα γκολ στο ματς της Νίκης Βόλου με την ΑΕΚ Β’ και η διπλή ευκαιρία της Φαρούλ αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στον Βόλο, μάχη στο Βουκουρέστι!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, η Νίκη Βόλου υποδέχεται την ΑΕΚ Β’. Η Νίκη Βόλου εξακολουθεί να ανεβαίνει στην κατάταξη, καθώς μετρά τρεις νίκες στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Με συνοπτικές διαδικασίες πέρασε από την Χαλάστρα η ομάδα της Νέας Ιωνίας, ενώ στη συνέχεια αποκλείστηκε φυσιολογικά στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου με την ισοπαλία 2-2 κόντρα στον Αρη. Η ΑΕΚ Β’ έδωσε πολύ μεγάλη μάχη κόντρα στον πρωτοπόρο Λεβαδειακό από τον οποίο ηττήθηκε στις λεπτομέρειες. Είχε τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, διαμαρτύρεται για πέναλτι που δεν της δόθηκε, αλλά δεν αποτράπηκε η πρώτη της ήττα έπειτα από αήττητο σερί επτά αγωνιστικών. Πολύ χαμηλά δίνεται ο άσος, πιθανό το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Στεάουα υποδέχεται την Φαρούλ Κονστάντζα Η Στεάουα μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο δρόμο για την επιστροφή στον θρόνο. Εξαιρετική στην άμυνα, έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ σε αυτά τα τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά, η Φαρούλ εξαπολύει αντεπίθεση με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στα έξι τελευταία ματς, εδραιώνοντας την παρουσία της στην ζώνη των πλέι οφ. Πολύ καλή στην άμυνα, με παθητικό ενός γκολ σε τέσσερα ματς. Θα πέσουν κορμιά στο Βουκουρέστι. Αξίζει η διπλή ευκαιρία της Φαρούλ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νίκη Βόλου-ΑΕΚ Β’ Γκολ-γκολ (2.10)

Στεάουα-Φαρούλ Κονστάντζα Χ2 (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr