Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ σε Κατάρ και Κωνσταντινούπολη!

Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2024 - 02:48

Τα γκολ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ασίας και στο Κύπελλο Τουρκίας αποτελούν τα σημεία που θα μας στείλουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ σε Κατάρ και Κωνσταντινούπολη!

Σε νοκ άουτ ημιτελικό για το Κύπελλο Ασίας, η Ιορδανία αντιμετωπίζει την Νότια Κορέα. Η Ιορδανία θα επιδιώξει να κάνει το τελευταίο βήμα προς τον τελικό και να ολοκληρώσει την πορεία-θαύμα στη διοργάνωση. Η ομάδα του Μαροκινού κόουτς Χουσεΐν Αμουλά παίζει επιθετικά και σκοράρει με συνέπεια. Απίθανο αυτό που συμβαίνει με την Νότια Κορέα. Στους «16» ισοφάρισε την Σαουδική Αραβία στο 99’ και στη συνέχεια την απέκλεισε στην παράταση, ενώ στους «8» ισοφάρισε στην Αυστραλία στο 96’ και στη συνέχεια την νίκησε στην παράταση. Δεν αλλάζει η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας του Γιούργκεν Κλίνσμαν. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα πέντε ματς στη διοργάνωση!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Νοκ άουτ ματς για την φάση των «16» στο Κύπελλο Τουρκίας. η Καραγκιουμρούκ υποδέχεται την Σαμσούνσπορ. Η Καραγκιουμρούκ δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία, βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη, εκεί είναι το ενδιαφέρον για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης. Ζητούμενο παραμένει η βελτίωση στην αμυντική λειτουργία, δέχεται εύκολα φάσεις και γκολ. Η Σαμσούνσπορ είναι μια μικρομεσαία ομάδα που θέλει την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δεν της λείπει η επιθυμία για να πάει μακριά και στο Κύπελλο. Το έδειξε και στον προηγούμενο γύρο όταν πέρασε από την έδρα της ισχυρής Αλάνια. Στο πρωτάθλημα έτρεχε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων, αλλά στην τελευταία αναμέτρηση ηττήθηκε δίκαια από την πανίσχυρη Γαλατά. Μπορούν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ιορδανία-Νότια Κορέα Γκολ-γκολ (2.25)

Καραγκιουμρούκ-Σαμσουνσπορ Γκολ-γκολ (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr