Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Μπεσίκτας, γκολ στην Καζαμπλάνκα!

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου 2024 - 02:09

Η νίκη της Μπεσίκτας στο Κύπελλο Τουρκίας και τα γκολ στην Καζαμπλάνκα αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Μπεσίκτας, γκολ στην Καζαμπλάνκα!

Σε νοκ άουτ ματς για την φάση των «16» στο Κύπελλο Τουρκίας, η Αντάλιασπορ υποδέχεται την Μπεσίκτας. Η Αντάλια είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που στέκεται ανταγωνιστικά στη φετινή περίοδο. Σταθερά στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης, ενώ και το Κύπελλο αποτελεί στόχο. Βάζει και δέχεται εύκολα τέρματα, τέσσερα γκολ-γκολ στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια. Η Μπεσίκτας παρακολουθεί την μονομαχία των Φενέρ και Γαλατά στο πρωτάθλημα από απόσταση… 24 βαθμών. Αυτό που της είχε απομείνει είναι να φθάσει ως το τέλος στο Κύπελλο και να σώσει την σεζόν μέσα από την κατάκτηση της κούπας. Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος προερχόταν από τρία συνεχόμενα ματς δίχως νίκη αλλά έδειξε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο στην αναμέτρηση με την Τραμπζονσπόρ. Πληρώνει καλά το διπλό!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα στο Μαρόκο, η Ράζα Καζαμπλάνκα υποδέχεται την Γιουσουφιά. Η Ράζα Καζαμπλάνκα συγκατοικεί στο ρετιρέ με την Ραμπάτ. Μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία στα έξι πιο πρόσφατα ματς, τα τέσσερα εξ’ αυτών εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Σε αντίθετη τροχιά η Γιουσουφιά μάζεψε μόνο δύο πόντους σε έξι παιχνίδια, πληρώνοντας την κάκιστη αμυντική λειτουργία. Μπροστά σκοράρει αλλά δεν είναι αρκετό. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ επίσης τα τέσσερα στα έξι τελευταία ματς. Με βάση τους παραπάνω αριθμούς προκύπτει ένα συνδυαστικό στοίχημα που πληρώνει εξαιρετικά!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αντάλιασπορ-Μπεσίκτας 2 (2.45)

Ράζα Καζαμπλάνκα-Γιουσουφιά 1 και γκολ-γκολ (4.00)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr