Στράτος Διακουμόπουλος

Με Κορτράικ και Κραϊόβα!

Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2024 - 02:21

Η διπλή ευκαιρία της Κορτράικ στο Βέλγιο και η νίκη της Κραϊόβα στη Ρουμανία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Κορτράικ και Κραϊόβα!

Για το πρωτάθλημα του Βελγίου, η Σεντ Τρούιντεν υποδέχεται την Κορτράικ. Η Σιντ Τρούιντεν δεν αλλάζει αγωνιστική συμπεριφορά, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο ή την έδρα. Φουλ επίθεση, δημιουργία και πολλές ευκαιρίες μπροστά, αλλά και άλυτα θέματα στην άμυνα. Και τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ, μόνο μία νίκη σε αυτό το διάστημα. Η Κορτράικ εξαπολύει αντεπίθεση για να προλάβει το τρένο της σωτηρίας. Στην καλύτερη περίοδο του πρωταθλήματος, καθώς συμπλήρωσε αήττητο σερί τεσσάρων αγώνων. Βελτιωμένη στην αμυντική λειτουργία, από τη στιγμή που δεν δέχθηκε γκολ στα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Πολύ ψηλά η διπλή ευκαιρία της Κορτράικ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Κραϊόβα υποδέχεται την Ουνιβερσιτατέα Κλουζ. Η Κραϊόβα έβαλε φρένο στον κατήφορο πέντε αγώνων δίχως νίκη, καθώς επικράτησε της Σέπκι εκτός έδρας με 3-1 σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις της σεζόν. Δεδομένη η ποιότητα καλείται να βρει ρυθμό ενόψει και των πλέι οφ. Η Ουνιβερσιτατέα είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θα ήθελε να μπει στα πλέι οφ αλλά και να μην συμβεί αυτό δεν θα αλλάξει κάτι για τους «φοιτητές», που ξέμειναν από δυνάμεις. Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα ματς, ιδανικός αντίπαλος για να πάρει και άλλο τα πάνω της η Κραϊόβα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Σεντ Τρούιντεν-Κορτράικ Χ2 (2.30)

Κραϊόβα-Ουνιβερσιτατέα Κλουζ 1 (1.85)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr