Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Καλαμάτα, γκολ στην Κονστάντζα!

Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 - 01:21

Το διπλό της Καλαμάτας και τα γκολ στην Κονστάντζα της Ρουμανίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Καλαμάτα, γκολ στην Κονστάντζα!

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Τηλυκράτης υποδέχεται την Καλαμάτα. Η έδρα του ματς πέρασε από 40 κύματα, δεν θα διεξαχθεί στην Λευκάδα, αλλά στην Ηλιούπολη. Χάνεται αυτομάτως η δυναμική της έδρας στην οποία ποντάρουν οι νεοφώτιστοι στη μάχη που δίνουν για να μείνουν στην κατηγορία. Η Καλαμάτα πασχίζει να βρει ρυθμό αν και είναι η ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ στην κατηγορία. Διαρκής η μεταγραφική ενίσχυση, συνεχείς οι αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, κανένα περιθώριο πλέον για νέα γκέλα. Ιδανική η συγκυρία διεξαγωγής του αγώνα στην Αθήνα, προφανής η επιλογή νίκης της «μαύρης θύελλας», ακόμα και από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Ρουμανίας, η Φαρούλ υποδέχεται στην Κονστάντζα την Ντιναμό Βουκουρεστίου. Η Φαρούλ έχει βρει ρυθμό, έπειτα από τρεις συνεχόμενες νίκες πήρε και ισοπαλία στο Βουκουρέστι από την Στεάουα. Σκοράρει με μεγάλη άνεση, αλλά δύσκολα κρατά καθαρή εστία. Η Ντιναμό είναι μια παραδοσιακή δύναμη που όμως φέτος δυσκολεύεται να μείνει στην κατηγορία. Πληρώνει την κάκιστη αμυντική λειτουργία, υπέστη τρεις συνεχόμενες ήττες, αν και σκόραρε σε όλα τα ματς. Και τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τηλυκράτης-Καλαμάτα 2/2 (2.25)

Φαρούλ Κονστάντζα-Ντιναμό Βουκουρεστίου Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr