Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στην Χάγη, άσος η Χόρσενς!

Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 - 01:21

Η νίκη με γκολ της Ντεν Χάαγκ και ο καλοπληρωμένος άσος της Χόρσενς αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στην Χάγη, άσος η Χόρσενς!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ντεν Χάαγκ υποδέχεται την Μάαστριχτ. Η Ντεν Χάαγκ είναι ένα εκ των φαβορί για την απευθείας άνοδο, προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι εμ την Βίλεμ που την έριξε στην τρίτη θέση. Στοχεύει σε άμεση επανεκκίνηση, διαθέτει μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα. Η Μάστριχτ πορεύεται στα μισά της κατάταξης, πληρώνοντας την αδυναμία της στην αμυντική λειτουργία, μπροστά σκοράρει με ευχέρεια αλλά δεν είναι αρκετό. Οι αριθμοί καταδεικνύουν πως η πιθανή νίκη της Ντεν Χάαγκ μπορούν να συνδυαστούν και με τουλάχιστον ένα γκολ των φιλοξενούμενων!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, που επαναρχίζει έπειτα από την χειμερινή διακοπή, η Χόρσενς υποδέχεται την Κόλντινγκ. Η Χόρσενς στοχεύσει σε επάνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά για την ώρα βρίσκεται έναν πόντο κάτω από την ζώνη των πλέι οφ. Γκολ-γκολ τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα ματς. Η Κόλντινγκ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που πραγματοποιεί υπερβατική πορεία στην πρώτη εξάδα της κατάταξης, δίχως ωστόσο να στοχεύσει στην άνοδο. Πέντε ήττες στα έξι πιο πρόσφατα ματς πρωταθλήματος. Να η ευκαιρία επανεκκίνησης για την Χόρσενς!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντεν Χάαγκ-Μάαστριχτ 1 και γκολ-γκολ (2.65)

Χόρσενς-Κόλντινγκ 1 (2.90)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr