Στράτος Διακουμόπουλος

Με ΠΑΣ Γιάννινα και Αιγάλεω!

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2024 - 01:53

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα στη Σούπερ Λίγκα και του Αιγάλεω στην Β’ Εθνική, θα αποτελέσουν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με ΠΑΣ Γιάννινα και Αιγάλεω!

Για την καταληκτική αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Σούπερ Λίγκα, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο. Ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στο μίνι αήττητο τριών αγωνιστικών κόντρα στην ΑΕΚ όπου έπεσε μαχόμενος. Μετρά μόνο μία νίκη σε οκτώ παιχνίδια καίγεται για το τρίποντο σήμερα. Ο Ατρόμητος έβαλε στοπ στο αρνητικό σερί επτά αγώνων δίχως νίκη, καθώς επικράτησε με σχετική άνεση της Λαμίας. Έχει αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να μπει σε κλίμα διακοπών. Πάμε με το κίνητρο και την έδρα για να διπλασιάσουμε το ποντάρισμά μας!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, το Αιγάλεω αντιμετωπίζει στον Ασπρόπυργο την Ηλιούπολη. Το Αιγάλεω δίνει την μάχη για να κρατηθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενόψει και των πλέι άουτ στα οποία θα πάρει μέρος. Το «Σίτι» δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην αμυντική λειτουργία, έτσι πήρε τον πόντο και κόντρα στα ποιοτικά ανώτερα Χανιά. Τα έξι από τα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια για την ομάδα από τα δυτικά προάστια εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Η Ηλιούπολη υπέστη δύο συνεχόμενες ήττες από την Καλλιθέα και τον Παναθηναϊκό Β’, αλλά επέστρεψε στις καλές συνήθειες των τριπόντων κόντρα στον Γιούχτα και διασφάλισε την συμμετοχή στα πλέι οφ! Ο υψηλός στόχος της περιόδου έγινε πραγματικότητα, χαμόγελα κυριαρχούν στα νότια προάστια. Μεγάλο το κίνητρο των γηπεδούχων, μεγάλη και η απόδοση του άσου!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος 1 (2.10)

Αιγάλεω-Ηλιούπολη 1 (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr