Στράτος Διακουμόπουλος

Με Μπανγκόρ και Κότμπους!

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 - 11:25

Οι νίκες της Μπανγκόρ στη Βόρεια Ιρλανδία και της Κότμπους στη Γερμανία αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Μπανγκόρ και Κότμπους!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας στην Βόρεια Ιρλανδία, η Μπανγκόρ υποδέχεται την Ίνστιτουτ. Η Μπανγκόρ είναι η ομάδα που διεκδικεί την επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα και μάχεται για την κατάκτηση τουλάχιστον της δεύτερης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ. Τέσσερις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, με έφεση στο σκοράρισμα. Η Ίνστιτουτ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που κάνει την υπέρβαση και συμμετέχει στα πλέι οφ. Εσχάτως μοιάζει να μένει από δυνάμεις, μετρά τρεις νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια και δύσκολα θα καταφέρει να διεκδικήσει την άνοδο, για την οποία άλλωστε δεν υπήρχε εξαρχής στόχευση. Πιθανός ο άσος της Μπανγκόρ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας της Γερμανίας, η Κέμι Λειψίας υποδέχεται την Κότμπους. Η Κέμι είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής που θέλει απλά την παραμονή στην κατηγορία. Προερχόταν από τρεις συνεχόμενες ήττες, αλλά πήρε την στοχευμένη νίκη επί της Χέρτα Β’ και μαζί αποστάσεις από την επικίνδυνη ζώνη. Η Κότμπους δίνει μάχη για να προλάβει το τρένο της ανόδου, απέχει τέσσερις βαθμούς από την κορυφή, αλλά έχει και μας λιγότερο. Το σημερινό στην Λειψία που οφείλει να το κερδίσει για να δώσει συνέχεια στα πρόσφατα καλά αποτελέσματα. Επτά νίκες και μία ισοπαλία σε οκτώ ματς, δεν έχει δεχθεί γκολ στα τέσσερα τελευταία. Προφανής επιλογή το διπλό, αξίζει και το διπλό από ημίχρονο!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπανγκόρ-Ίνστιτουτ 1 (1.90) ή 1/1 (3.00)

Κέμι Λειψίας-Κότμπους 2 (1.85) ή 2/2 (2.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr