Στράτος Διακουμόπουλος

Γκολ στο Χάουγκεσουντ, διπλό στις Αρχάνες!

Κυριακή, 7 Απριλίου 2024 - 01:28

Τα γκολ στο Χάουγκεσουντ της Νορβηγίας και το διπλό τυο Ολυμπιακού Β’ στην Κρήτη αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Γκολ στο Χάουγκεσουντ, διπλό στις Αρχάνες!

Για το πρωτάθλημα της Νορβηγίας, η Χάουγκεσουντ υποδέχεται την Λίλεστρομ. Η Χάουγκεσουντ αγωνίστηκε δίχως άγχος και με επιθετικούς προσανατολισμούς στην απαιτητική πρεμιέρα στο Σκίεν και δικαιώθηκε, επικρατώντας της γηπεδούχου Οντ με 2-1. Οι «γλάροι» ξεκίνησαν από νωρίς τις υψηλές πτήσεις, προσδοκώντας σε μία ακόμα ανταγωνιστική σεζόν. Η Λίλεστρομ έπαιξε φουλ επιθετικά κόντρα στην Κρίστιανσουντ μη δίνοντας σημασία στην άμυνα, με συνέπεια να δεχθεί τρία γκολ και να κινδυνεύσει και με άλλα τόσα, βάση των ευκαιριών των φιλοξενούμενων (2-3). Θέλει να ανακάμψει άμεσα για να μην την πάρει από κάτω από τόσο νωρίς στη σεζόν. Επιλέγουμε τα γκολ στο Χάουγκεσουντ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα πλέι άουτ στη Β’ Εθνική, ο Γιούχτας υποδέχεται τον Ολυμπιακό Β’. Η ομάδα του Ηρακλείου δίνει μάχη για να παραμείνεις την κατηγορία, κομβικό το ματς με τον Ολυμπιακό για το οποίο παρατηρείται μεγάλη ζήτηση στα εισιτήρια, αναμένεται σολντ άουτ. Χαμηλός ο ρυθμός στους αγώνες των Κρητικών. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς των νεοφώτιστων εξελίχθηκαν σε Under 2,5 γκολ και No Goal. Ο Ολυμπιακός Β’ είναι μια ποιοτική ομάδα που όμως δεν μπόρεσε να μπει στα πλέι οφ πληρώνοντας την ποινή δέκα βαθμών που κουβαλούσε από την περασμένη σεζόν. Δεν διανοούνται στο μεγάλο λιμάνι πως θα κινδυνεύουν, θέλουν να ξεμπερδεύουν με την διαδικασία της παραμονής στην κατηγορία το συντομότερο δυνατό. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε No Goal. Πάμε με την ποιότητα των φιλοξενούμενων!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Χάουγκεσουντ-Λίλεστρομ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Γιούχτας-Ολυμπιακός Β’ 2 (2.10)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr