Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό το Μαϊάμι, γκολ στη Χαλάστρα !

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 - 13:05

Το διπλό της Ίντερ Μαϊάμι και τα γκολ στη Χαλάστρα, αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο

Διπλό το Μαϊάμι, γκολ στη Χαλάστρα !

Σε επαναληπτικό προημιτελικό για το Τσάμπιονς Καπ Αμερικής, η Μοντερέι υποδέχεται την Ίντερ Μαϊάμι. Η Μοντερέι έκανε την υπέρβαση στο πρώτο ματς όπου επικράτησε στις ΗΠΑ της πολυδιαφημισμένης Ίντερ (1-2). Ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες και σκοράρει με άνεση, αλλά έχει θέματα στην άμυνα. Τα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Ίντερ Μαϊάμι με το τεράστιο μπάτζετ στοχεύει στην κατάκτηση του τροπαίου, αλλά το αποτέλεσμα του πρώτου ματς την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Οφείλει να τα παίξει όλα για όλα, καθώς χρειάζεται μίνιμουμ δύο γκολ για να περάσει (ισχύει στη διοργάνωση ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ). Τα οκτώ από τα εννιά πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ. Μπορεί να νικήσει η Ίντερ, σε απίθανη απόδοση !

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, ο Καμπανιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β’. Ο Καμπανιακός προηγήθηκε με 2-0 στην Κοζάνη, είχε και αριθμητικό πλεονέκτημα από το ημίχρονο και όμως δεν μπόρεσε να πάρει την νίκη. Πληρώνει την απειρία της η ομάδα από την Χαλάστρα, Ο ΠΑΟΚ Β’ προερχόταν από καλές εμφανίσεις και τρεις μαζεμένες νίκες που του έδωσαν ψυχολογική και βαθμολογική ώθηση στην κούρσα για την διασφάλιση της παραμονής. Στο γήπεδο της Χαλάστρας, ωστόσο, όπου φιλοξενήθηκε από τον τυπικά γηπεδούχου Ηρακλή, υπέστη ήττα πισωγύρισμα. Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ !

Μοντερέι-Ίντερ Μαϊάμι 2 (3.25)

Καμπανιακός-ΠΑΟΚ Β’ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr