Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Λέστερ, γκολ στο Βέλγιο

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2024 - 13:05

Η νίκη της Λέστερ στο Πλίμουθ και τα γκολ στο Σιντ Τρούιντεν του Βελγίου αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Λέστερ, γκολ στο Βέλγιο

Για το πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ στην Αγγλία, η Πλίμουθ υποδέχεται την Λέστερ. Η Πλίμουθ δίνει μάχη για να παραμείνεις την κατηγορία, έχει ανέβει το τελευταίο διάστημα, μετρώντας μία νίκη και μία ισοπαλία, αλλά κόντρα σε αντιπάλους που βρίσκονται κάτω από την 15η θέση στην κατάταξη. Η Λέστερ εξακολουθεί να οδηγεί εδώ και μήνες την κούρσα για την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά βρίσκεται σε ισοβαθμία με την Ίπσουιτς, ενώ έναν πόντο πίσω ακολουθεί η Λιντς ! Δύο στους τρεις ανεβαίνουν απευθείας, δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για γκέλα και οι «αλεπούδες» είναι υποχρεωμένες να… δαγκώσουν. Αξίζει το διπλό από ημίχρονο!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για τα πλέι άουτ στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Σιντ Τρούιντεν υποδέχεται την Σταντάρ Λιέγης. Η Σιντ Τρούιντεν έχει μπει με φόρα στην διαδικασία των πλέι οφ και το γεγονός αυτό αποτυπώνεται στις τρεις συνεχόμενες νίκες που μετρά στο πρωτάθλημα. Εξαιρετική στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού στο Μαλίν, κέρδισε και έπιασε στην κατάταξη τον αντίπαλό της (2-3). Ακόμα και στο καταληκτικό σκέλος της σεζόν, η Σταντάρ δεν λέει να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να… γλυκάνει τους οπαδούς της για μια ακόμα αποτυχημένη χρονιά. Έπειτα από την πεντάρα που δέχθηκε στην Γάνδη, ήθελε να ρεφάρει κόντρα στην υποδεέστερη Λέουβεν, αλλά και εκεί έμεινε στην ισοπαλία. Μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς. Πιθανό να ανοίξει το σκορ!

EKTIMHΣΕΙΣ:

Πλίμουθ-Λέστερ 2/2 (2.25)
Σιντ Τρούιντεν-Σταντάρ Λιέγης Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.35)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr