Στράτος Διακουμόπουλος

Με Ναγκασάκι και γκολ στο Μόλντε!

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 - 02:40

Η νίκη της Ναγκασάκι στην Ιαπωνία και τα γκολ στο Μόλντε της Νορβηγίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Με Ναγκασάκι και γκολ στο Μόλντε!

Νοκ άουτ αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Ιαπωνίας. Η Ναγκασάκι είναι μια παραδοσιακή δύναμη στο ποδόσφαιρο της Ιαπωνίας που τα τελευταία χρόνια ταλανίζεται στην δεύτερη κατηγορία. Φέτος ενισχύθηκε και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει την υπέρβαση και επιστροφή στα μεγάλα, σαλόνια. Παράλληλα θέλει την διάκριση στους υπόλοιπους θεσμούς όπως είναι το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση πραγματοποιεί σούπερ εμφανίσεις την δεύτερη κατηγορία όπου πρωταγωνιστεί και μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες. Σε αυτά τα τρία ματς μάλιστα πέτυχε συνολικά 12 γκολ ! Η τριάδα των Βραζιλιάνων, Ματέους, Αλφόνσο και Εντιγκάρ ισχυροποιούν την γραμμή κρούσης. Η Γιούμπιλο Ιβάτα είναι μια μικρομεσαία ομάδα στην Ιαπωνία που θέλει απλά την παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Οι υπόλοιποι θεσμοί την ενδιαφέρουν, ακόμα και το Λιγκ Καπ όπου παρατάσσεται με φουλ βασικό σχήμα. Ο Βραζιλιάνος Πεϊσότο είναι ο ηγέτης της επίθεσης, αλλά στηρίζεται κυρίως σε γηγενείς παίκτες. Προσπαθεί να ανέβει βαθμολογικά στην κατάταξη της πρώτης κατηγορίας με την αξιόπιστη αμυντική λειτουργία που επιδεικνύει εσχάτως. No Goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, τα τρία εξ’ αυτών και Under 2,5 γκολ. Πάμε με την έδρα και την φόρα της Ναγκασάκι!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Η Μόλντε εξακολουθεί να πηγαίνει με το πόδι στο γκάζι στο ξεκίνημα της περιόδου επιδεικνύοντας σοβαρότητα και αγωνιστική ισχύ. Κανένα πρόβλημα και στην αναμέτρηση με την νεοφώτιστη Κρίστιανσουντ την οποία θα μπορούσε να κερδίσει εύκολα και με διπλάσιο σκορ. Τρεις νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο για… ορεκτικό στην προσπάθεια για επιστροφή στον θρόνο του νορβηγικού ποδοσφαίρου. Και αυτό με φουλ επιθετικογενή τακτική, δημιουργία και έφεση στο σκοράρισμα. Η Οντ Γκρένλαντ είναι μια επιθετικογενής ομάδα που στηρίζεται στη δημιουργία και το σκοράρισμα, αλλά της λείπει η σταθερότητα στην αμυντική λειτουργία. Το πλήρωσε κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Σάντεφιορντ, όπου σε ματς που κατέγραψε τριπλάσιες τελικές προσπάθειες δεν μπόρεσε να πάρει κάτι παραπάνω από τον βαθμό τη ισοπαλίας. Όλα τα αποτελέσματα έχει φέρει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς για τα «βέλη». Ακόμα ένα αναμένουμε σήμερα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ναγκασάκι-Γιούμπίλο Ιβάτα 1 (2.25)

Μόλντε-Οντ Γκρένλαντ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr