Στράτος Διακουμόπουλος

Κόρνερ ο ΠΑΟΚ, γκολ η Σοντερίσκε

Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 02:33

Τα κόρνερ του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και τα γκολ στο Σεντερίσκε της Δανίας αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Κόρνερ ο ΠΑΟΚ, γκολ η Σοντερίσκε

Σε επαναληπτικό προημιτελικό για το Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Στο πρώτο ματς κέρδισαν 1-0 οι Βέλγοι,. Με αποτέλεσμα όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά στην ρεβάνς της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ που είχε την ευκαιρία να ανασυντάξει τις δυνάμεις του παίρνοντας ρεπό στην Σούπερ Λίγκα και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να πιέσει από την αρχή βοηθούμενος από τον κόσμο στην κατάμεστη Τούμπα. Η Μπριζ έδειξε στο πρώτο παιχνίδι πως είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα, με τακτική συγκέντρωση, αυτοματισμούς, ποιότητα και ταχύτητα. Θα λείψουν βέβαια τρεις κομβικοί παίκτες λόγω τιμωρίας, αλλά υπάρχουν επιλογές στο ρόστερ για να καλυφθούν τα κενά. Δεν αναμένουμε ρίσκα από τους φιλοξενούμενους, λογικά θα περιμένουν και θα χτυπούν στον ανοικτό χώρο. Ιδανικό σενάριο για να επαληθευθούν τα κόρνερ του ΠΑΟΚ!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Δανίας, η Σεντερίσκε υποδέχεται την Βεντσάισελ. Η Σεντερίσκε δίνει μάχη για την πρωτιά και την απευθείας άνοδο με την Αάλμποργκ με την οποία ισοβαθμεί στο ρετιρέ. Τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία ματς ο απολογισμός, δεδομένη η ευχέρεια στο σκοράρισμα. Η Βεντσάισελ είναι μια ομάδα μεσαίας δυναμικής, δεν ελπίζει σ ε άνοδο αλλά παραμένει ανταγωνιστική, μετρώντας τρεις ισοπαλίας στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Σκοράρει με συνέπεια ,αλλά πληρώνει τις αμυντικές αδυναμίες. Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς. Κερδίζει η Σεντερίσκε, αλλά ένα γκολ το έχει και η Βεντσάισελ!

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ Ο ΠΑΟΚ πάνω από 5,5 κόρνερ (2.10)

Σεντερίσκε-Βεντσάισελ 1 και γκολ-γκολ (3.25)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr