Στράτος Διακουμόπουλος

Διπλό η Μπρέντα, γκολ στην Πολωνία!

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 12:31

Το διπλό της Μπρέντα που παίζει ρέστα για την άνοδο στην Ολλανδία και τα γκολ στην Πολωνία, αποτελούν τα σημεία που θα μας οδηγήσουν ξανά στο ταμείο.

Διπλό η Μπρέντα, γκολ στην Πολωνία!

Για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας, η Ντεν Μπος υποδέχεται την Μπρέντα. Η Ντεν Μπος είναι μια ομάδα περιορισμένης δυναμικής που έχει μείνει π΄σιω στην κατάταξη και δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο. Κέρδισε πάντως τις δεύτερες ομάδες του Αγιαξ και της Ουτρέχτης τελευταία, δεν έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Η Μπρέντα προ μηνός έμοιαζε βέβαιη για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου, αλλά χαλάρωσε υπερβολικά και πλέον ο στόχος βρίσκεται σε κίνδυνο. Μόνο ένας πόντος το κέρδος στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς, στοχευμένο για επανεκκίνηση το ματς στο Ντεν Μπος. Υπάρχει διαφορά ποιότητας και κινήτρου, ποντάρουμε δυνατά στο διπλό!

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Για το πρωτάθλημα της Πολωνίας, η Ρακόβ υποδέχεται την Γκόρνικ Ζάμπρζε. Η Ρακόβ διάγει περίοδο ντεφορμαρίσματος, μετρά τρεις ισοπαλίες και μία ήττα σε τέσσερα ματς και πλέον δεν έχει το παραμικρό περιθώριο στο κυνήγι του τπιτλου. Σε γκολ-γκολ εξελίχθηκαν και τα τέσσερα παιχνίδια. Η Γκόρνικ εξαπολύει αντεπίθεση, με τρεις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια και πλέον βρίσκεται τρεις πόντους πίσω από την Ρακόβ. Έφεση στο σκοράρισμα αλλά και πρόβλημα στα μετόπισθεν, Τα τρία από τα τέσσερα ματς εξελίχθηκαν σε γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ. Κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντεν Μπος-Μπρέντα 2 (2.00)

Ρακόβ-Γκόρνικ Γκολ-γκολ και όβερ 2,5 γκολ (2.45)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Στράτου Διακουμόπουλου. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr